Berlin, back again

 

Reissuun parisuhteen kanssa, uhka vai mahdollisuus? 

img_3217.jpg

Eli uusin näkökulmin ja silmin kohti Berliiniä.
Uskokoon ken tahtoo, mutta kertaakaan en ole tämän melkein kolkytvuotisen elämäni aikana, matkustamisieni historiassa lähtenyt reissuun parisuhteessa.   

 

img_3191.jpg

Nyt se on tässä. H-hetki avautuu ihan pian. Pientä jännitystä ilmassa, mutten usko synkkien pilvien tulevan taivaalle, siis ainakaan metaforisesti.

 

img_3313.jpg

Ehkäpä reissu tulee olemaan ovi uuteen maailmaan.
Mutta kyllä se hieman pohditutti, ettei ole tullut vastaan vielä yhtään miesystävää, jonka kanssa olisin seikkailuni jakanut. 

img_3319.jpg

Toisaalta, kuluneena talvena en matkustellut lainkaan, joka on suuri ihme. Nyt lähden miesystäväni kanssa omaaan, tuttuun ja turvalliseen Berliiniin. Sekin on ihme.
Niin kuin Teufelsbergin graffiti sanoo: ”You go girl” 

I go. And I take him with me. 

 

kuvat Berliini 2011. 

suhteet oma-elama rakkaus matkat
Kommentit (1)
  1. Molempia, mutta ehdottomasti enemmän mahdollisuus! Yhteiset, niin hyvät kuin huonot, kokemukset syventävät suhdetta entisestään. Matkalla saattaa nähdä toisesta uusia, ärsyttäviäkin puolia, mutta toisaalta myös sen, miksi rakastaa juuri tätä ihmistä niin paljon.

    Nimimerkillä Vietin juuri ällöttävän ihanan Thaimaan reissun kullan kanssa. Oli positiivista huomata, ettemme tulleet hulluiksi, vaikka olimme yhdessä 24/7 :–D 

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *