Aika lentää

On mennyt jo kuukausi, tuntuu hurjalta. Päivät on pitkiä, viikot lyhyitä.

Ketään ei varmaankaan kovasti yllätä, että en ole muistanut kirjoittaa vähään aikaan.
Olen tehnyt kaikenlaista.
Päivät ja paikat tuntuvat jo hassulla tavalla tutuilta, ja kaikki rullailee mukavasti.

Olen treenannut, katsellut ja pelannut rugbya. Tutustunut joukkueen tyttöihin ja peliin kokonaisuudessaan. Se on ihan todella kivaa. Oon myös hankkinut elämäni ensimmäisen hammassuojan ja undershorts. Siis pyöräilyshortsien tapaiset, joita pidetään normishortsien alla. En ole ihan täysin perillä miksi, mutta se tuntuu olevan normi, joten en lähde kyseenalaistamaan.

image.jpg

 

Löysin uuden lohtuherkun, Pumpkin Spice Latte. Maistuu syksylle ja piristää takuuvarmasti, ainakin hienoisella sokerihumalalla.

 

image.jpg

 

Oon myös yrittänyt vähän opiskella! Mulla ei tosiaan ole kuin kolme kurssia, joista yksi on kokonaan ryhmätyötä, joten mun ei tarvitse lukea kuin yksi kirja kurssimateriaaleina.

 

image.jpg

image.jpg

 

Yhtenä iltana oltiin merivedeltä tuoksuvassa Boat Housessa katsomassa improvisaatioteatteria. Ryhmän nimi oli Exploding Fish, ja olihan ne nyt aika hyviä.

 

image.jpg

 

Yhtenä päivänä sitten taas paistoi aurinko, joten kiipesin Kansalliskirjaston kukkulalle katselemaan kaupunkia. Tässä ekassa kuvassa on mun koti, Pantycelyn. Sympaattinen, mutta hyvin vanha ja nuhjuinen.

 

image.jpg

image.jpg

 

image.jpg

 

Viime sunnuntaina lähdin ihan muina naisina lenkille, ylitin tien ja päädyin satumetsään.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Sittenniin muuten olen myös käväissyt muutamissa illanvietoissa. On ollut Erasmus-kemuja, rugbyillanviettoja ja syntymäpäiviä.

Tässä eräs posse: Sarah, Lisa ja Julie Düsseldorfista, Selena Montrealista. Aika huipputyyppejä. Näiden kanssa olen nauranut, nautiskellut, pohtinut ja retkeillyt.

 

image.jpg

 

Mitäs muuta. Tällä viikolla on Halloween, joka vaikuttaa olevan aika iso juttu täällä. En ole vielä ihan täysin varma asustani, tietenkään, mutta toivottavasti keksin jotain. Eilen pohdinnoissa nousi esille aika hyviä ideoita, kuten Pumpkin-Milla, Killer-Milla, Worm-Milla tai Death-Milla. Voin siis oikeastaan olla mikä vaan, kunhan rimmaa kivasti nimen kanssa.

puheenaiheet ajattelin-tanaan matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *