työahdistus…

Itkettää, tekis mieli heitellä astioita ja huutaa. En saanut haluamaani työpaikkaa. En päässyt edes haastatteluun. Ja minä niin sen halusin!! Nykyinen työ vie kaikki voimat henkisesti.. Työilmapiiri on huonompi kuin todella huono, enkä ole sitä puoleentoista vuoteen saanut parannettua vaikka olen kuinka yrittänyt ja oikeasti, kaikkeni antanut. Haluan pois niin pian kuin mahdollista, mutta edes lähipaikkakunnilta ei tunnu löytyvän sopivaa paikkaa. 

Olen niin kyllästynyt tähän riittämättömyyden tunteeseen.. Oikeasti näin ei saisi ihminen tuntea mutta pidän itseäni jotenkin luuserina tietyllä tavalla.

Varmaankin seuraavaksi vuorossa liioitellun pitkä juoksulenkki ennenkun alan oikeasti heittelemään niitä astioita.

suhteet oma-elama tyo
Kommentit (1)
  1. Sulla sentään on työpaikka kumminki vaikka et saanut tätä uutta! oon hakenu nyt kaksi kuukautta työpaikkaa valmistumisen jälkeen ja sama juttu, että aina tulee vastausta että kokemusta ei oo riittävästi ja muilla hakijoilla on selvästi enemmän, vaikka ilmotuksessa sanottiin ettei kokemus välttämättä ole tarpeen. Sitten haen niitä perus assarin paikkoja, mutta niihin oon ylikoulutettu ja en kuulemma viihtyis siellä kauhean kauaa kuitenkaan 😀 (kuka haluaa alimman kastin assariks kuitenkaa moniks vuosiks?) ja vähän parempiin en pääse kokemuksen puutteen takia – tulee vähän semmonen olo, että pitääkö alkaa vetelee juttuja pois cv:stä, että pääsee töihin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *