Matka oman pään sisään

Kahta asiaa en olisi koskaan uskonut tekeväni; aloittaisin blogin pitämisen tai päättäisin laihduttaa seitsemäntoista kiloa, kaikki ne kilot jotka ovat tulleet yhdeksän vuoden aikana.

Syksyisin on hyvä aloittaa uutta. Ilma on raikas ja kesäloman löhöilyn jälkeen on suorastaan pakko keksiä itselleen jotain uutta. Miksi sitten en vain aloittanut liikuntaharrastusta ja laihdutusta itsekseni? Koska olen tehnyt sen jo aiemmin ja aina jouluun mennessä kaikki laihdutuspäätökset ovat jääneet muiden kiireiden alle.

Tällä kertaa en voi vain antaa asian olla; blogin pito vaatii ja muistuttaa jatkamaan, ja lisäksi haluan tietää mitä muutoksia laihtuminen tuo tullessaan. Painoindeksistä 27 laihduttaminen 20:een ei voi olla tuomatta jotain uutta, ja sellaista mitä en aiemmin ole kokenut. Matka oman pään sisään.

Kommentit (5)
  1. Kiitos kannustuksesta! Nähtäväksi jää mihin paino sitten lopullisesti asettuu, voi hyvinkin olla  että tuo painoindeksi 20 on meikätytölle liian vähän tässä 25 vuoden iässä, mutta onpahan ainakin tavoitteena!

  2. Tästä ei nyt yhtään käy ilmi, minkä ikäinen olet, mutta yhdeksän vuotta on joka tapauksessa pitkä aika. Itse olen aina ollut hoikka, nyt 30 vuotias. Olen kuitenkin pyöristynyt viimeisen kymmennen vuoden aikana 4-5 kiloa ja näistä kiloista en halua eroon. Ne kuuluvat aikuisuuteen enkä haikaile (laihan) teinikroppani perään. Paino-indeksi 20 on myös normaalipainon alimmainen. Suosittelisinkin projektin aikana kuuntelemaan omaa kehoa siitä, mikä on nykyinen ihannepainosi. Se on todennäköisesti jotain muuta kuin 9 vuotta sitten. Tsemppiä urakkaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *