Melkein salineitsyt

Olen käynyt kahdesti kuntosalilla, vuosia sitten. Ainut mitä olen uskaltanut kokeilla on kuntopyörä (koska siinä ei voi mokata, vai voiko?). Hoksasin (luin naistenlehdestä) tässä yksi päivä että jos on lihaksia, kuluttaa myös lepotilassa enemmän kaloreita, mahtavaa!

Tästä innostuneena painelin sitten urheilukauppaan katselemaan salivaatteita. Noh, enhän minä tiedä millaiset on hyvät salivaatteet! Pitkät vai lyhyet housut? Riittääkö tavallinen t-paita? Vai tarvitsenko jonkun kalliin ultraekstramultihengittävän sporttipaidan? Pitäisikö hankkia hieno vesipullo ja joku kiva treenikassi? 

Totta puhuen treenikassit olivat ainoita mistä tunsin innostusta sillä hetkellä. Yritin etsiä myös sopivia salikenkiä ja niinkin yksinkertaiselta kuulostava asia tuotti vaikeuksia. Pitääkö kenkien olla vaaleapohjaisia? Ja miksi suurin osa kengistä oli niin oudon näköisiä?

Ja entäpä kuntosalin valinta! Yksityinen sali vai kaupungin uimahalli-kuntosali? Entäpä jos eksyn johonkin fitness- ihmisten paikkaan? Pitäisikö paikkaan päästä kävellen? Vai pitäisikö valita sali läheltä työpaikkaa?

Turhauduin, hillitsin jäätelönhimoni ja lähdin ostamaan mansikoita.

 

Ps. Jo pelkkien vaatteiden sovituksessa tuli niin hiki kuuma, että taidan vielä odottaa hetken ennen salille menoa…

Kommentit (1)
  1. Mun ohje on, että valitse vaatteet sen mukaan mikä tuntuu hyvältä. Mikään ei tee treenaamisesta epämiellyttävämpää kuin se, ettei viihdy vaatteissaan. Eivätkä ihmiset oikeasti ole salilla kyttäämässä toisia vaan tekemässä omaa juttuaan. Kun pinnistää niitä viimeisiä vatsoja/askelkyykkyjä/haukkareita/olkalihaksia, ei todellakaan tule miettineeksi muuta kuin sitä, että jaksaa varmasti.

    Kuntosalin suosittelen valitsemaan niin, että se tuntuu hyvältä. Aika moneen paikkaan pääsee tutustumaan ennen kuin ottaa pidempää korttia ja/tai sopimusta. Tutustu tarjontaan netissä, mikä paikka tarjoaa uusille jäsenille mahdollista personal trainer-palvelua tai opastusta tai mistä löytyy kivoimmat ryhmäliikuntatunnit, jos ne ovat juttusi. Lisäksi kannattaa valita sijainti niin, että se on lähellä kotia, jolloin välimatka ei muodostu ongelmaksi vapaapäivänäkään. Tai vesisateella. Tai talvipakkasella. Tai aurinkoisena kevätpäivänä.. Mulla ainakin toimi se, että otin treenivaatteet mukaan töihin ja menin sieltä salille, sillä kotona odotti ystäväni sohva, jolta oli lähes mahdoton päästä enää liikkeelle…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *