ulkona käyminen – luulisi sen olevan yksinkertaista – mutta ei!

Tähänhän jää koukkuun! 😛

Jotenkin tuli heti halu kirjoittaa lisää ns. parisuhde-helvetistäni, vaikka en ole mikään erityinen kirjoittaja ihminen. Äidinkielen kirjoituksissakin sain juuri ja juuri kirjoitettua A:n – mutta läpi meni 😉

Tuli ensimmäisenä mieleen asia mitä traumaterapeuttini sanoi minulle: ”sinä olet parisuhdevakivallan uhri, myös henkinen väkivalta on väkivaltaa, fyysisestä puhumattakaan”. En suostunut millään hyväksymään asiaa 8kk sitten, enkä meinaa vieläkään hyväksyä.

Exäni kuolemasta on nyt se reipas 2vuotta, ja olen ottanut elämäni kyllä todenteolla takaisin! Joidenkin mielestä vähän liiankin rajusti, mutta ajattelen, että sain kokea kovia, niin pitää tuulettaakkin kovasti!! Kerrankin kun se onnistuu, koska exänihän ei päästänyt minua mihinkään. Hän itse sai kyllä mennä, mutta minä en. Hän sai vaikka yhden illan aikana käyttää 400e strippaajiin, ja minä en saanut olla moksiskaan asian suhteen. Jos olin järjestänyt itselleni tyttöjen illan, ja hoitanut tarvittavat asiat, ettei hänen tarvitse tehdä mitään muuta kun maata sohvalla, niin jotenkin hän sai pääni käännytettyä, ja soitin vielä saman illan aikana kavereilleni, ja keksin jonkun syyn olla tulematta juhlimaan. Loppujen lopuksi lopetin tyttöjen-iltojen viettämisen, koska en jaksanut sitä henkistä moittimista ja morkkaamista, mitä hän harrasti – erakoidun kavereistani ja perheestäni pikkuhiljaa – se on yksi narsistin tapa saada uhri täysin ja vain itselleen.

Olimme yhdessä reippaat 4vuotta, ja tuon 4vuoden aikana sain käydä itsekseni ulkona yhden, YHDEN ainoan kerran, ja senkin jälkeen tehtiin hyvin tarkat ”tarkastukset” etten vaan ollut käynyt vieraissa, ja pettämässä häntä. Tietenkin tämän tarkastuksen aikana, hän muisti haukkua miten huono nainen, ja vaimo olen, kun olen ollut hurvittelemassa, ja kuinka olen jakanut p***ua kaikille miehille, ja ei tämmöinen porsas kenellekkään kelpaa jne.. (ymmärrätte pointin varmastikkin..). Näitä ”tarkastuksia”  hän teki myös, jos olin käynyt itse kaupassa, tai muuten ollut vaikka yksinään kotona. Muistakaa, kaikkien tarkastusten aikana käytettiin myös henkistä väkivaltaa.  

Mutta tämä oli vain yksi osa elämääni exän kanssa, nyt nautin ulkona käymisestä ja kavereideni kanssa bilettämisestä täysin rinnoin! 🙂 Ei tarvitse enää pelätät ”tarkastuksia” 😉

ps. käytän paljon mustaa huumoria – koska se on yksi tapani purkaa asioita, toivottavasti lukijat ymmärtävät 😉

Kommentit (2)
  1. 25vee. Olin 18vee kun tapasimme.

  2. Vau, rankkaa settiä. Minkä ikäinen olet? Jaksamisia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *