Fetatomaattileivät
Tämä epämääräisen näköinen kasa on maukas alku- tai iltapala. Viikonlopun salaattitarpeista jäi nökäre fetaa, kirsikkatomaattja ja kevätsipulia. Niistä sai loihdittua tällaisen herkun. Illallisvieraana oli veli, siksi en hifistellyt esillepanon kanssa. Annos maistui ennen pestopastaa.
Fetatomaattileivät
Puolikas patonki
50 g Arlan classic fetaa
100 g kirsikkatomaatteja
2 kevätsipulin vartta
2 valkosipulin kynttä
öljyä
suolaa
pippuria
Kuumenna öljy pannulla ja kuullota pieneksi silputtu valkosipuli. Heitä joukkoon puolitetut kirsikkatomaatit ja pieneksi siivutettu kevätsipuli. Kuullota, kunnes tomaatit pehmenevät. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä fetaa patonkiviipaleelle ja kasaa tomaattiseosta päälle.