Kosmetiikkaostoksilla

Olen tehnyt tänään ensimmäiset kosmetiikkaostokseni sitten blogin luomisen jälkeen. 

Kun kävelin sisään kauppaan, mun ensimmäinen ajatus oli, että miten näitä tuotteita voi oikeesti olla näin paljon?! Mulle koko valikoimasta kolme neljäsosaa on täysi mysteeri, ja ehkä hyvä niin. Mahdollisimman simppelin kosmetiikkavaraston pitäminen ei taida olla ihan helppo homma, ainakaan jos vierailee niillä kosmetiikkaosastoilla säännöllisin väliajoin. Mä sain tunnin harhailun aikana tehtyä kuitenkin sellaisia ostoksia, joihin olen ainakin  pari tuntia myöhemmin edelleen tyytyväinen. Kokemus näyttää olenko jatkossa tyytyväinen. Mukana on sekä vanhoja tuttuja että ihan uusia juttuja. Jänskää 😉

img_2330.jpg

Tässä mun upouudet siveltimet! Päädyin lopulta ostamaan tuon Mariela Sarkiman Like a Pro -setin, vaikka sen hinta nousikin 45 euron paikkeille. (Toivottavasti) pitkäaikaiset siveltimet ovat mielestäni kuitenkin rahansa arvoinen sijoitus. Lisäksi ostin tuon We care Icon -sarjan flat detailerin, jonka sain  puolestaan hyvin edullisesti 4,5 euron hintaan, kun tuote löytyi vieläpä alelaarista. 

Toivon, että näillä siveltimillä pääsee nyt pitkälle. Ne M.A.C:n luomivärisiveltimet jäivät vielä toistaiseksi polttelemaan, sillä ostoksia tuli kylliksi yhdelle päivälle 🙂 En ole myöskään lainkaan varma, onko minulla niille tarpeeksi käyttöä. Kuten sanoin, pitää jatkossa punnita tuota luomivärien käyttöä ja sitä, onnistuuko levitys ja häivytys nykyisillä välineillä tarpeeksi hyvin.

Paljon pohdintaa aiheuttanut sivellinvalikoima näyttää nyt siis tältä:

img_2365.jpg

Uutukaisten vieressä Duroyn pitkään palvellut varjostussivellin, Duroyn ripsi-/kulmakampa, Grimasin häivytyssivellin, mikälie luomivärisivellin, Duroyn luomivärisivellin, Duroyn peitevoidesivellin, uusi flat detailer (We care Icon), M.A.C:in huulipunasivellin, alhaalla mitkälie ripsentaivuttimet ja pyöröharja. 

Mutta ostokseni eivät jääneet tänään suinkaan tähän…

img_2338.jpg

Edellisessä postauksessa jo juttelin näistä Lauren Conradin kirjoista, joista pienten ennakkoluulojen jälkeen pidän sittenkin oikein kovasti. Beauty löytyi jo ennestään hyllystä, Style lähti tänään mukaan kirjakaupasta parillakympillä. Varttuneesta iästäni huolimatta tuntuu usein siltä, että oon jäänyt vähän jälkeen tyyliasioissa, joten jospa tästä olisi iloa! 😉

img_2343.jpg

Ostin myös kasan ihan perusperus –tuotteita: matkakokoisen Klippotekin lakan, Miramen kynsilakanpoistoainetta, Family freshiä, LV:n shampoota ja vanhoja kunnon vanupuikkoja. Tuo shampoo oli tavallisinta shampoota mitä hyllystä nopeasti löysin. Ajattelin, että nyt kun hiukset ovat luonnontilassa ja ne voivat mielestäni vallan hyvin, voin kokeilla pärjäilenkö tälläisellä alle neljän euron shampoolla. Miramen kynsilakka oli myös yllättävän edullinen (2,20€). Voisko joku kertoa, mikä ero on tällä halvalla ja niillä kalliimmilla (useimmat 6-10€)? Minikokoista hiuslakkaa kaipaan tämäntästä, joten sekin lähti alekorista (2,5€) mukaan. 

img_2344_0.jpg

Nämä tuotteet löytyivät kaikki alekorista. Eye liner lähti mukaan We care Icon -tuotesarjasta: vanha oli kertakaikkiaan roskiskamaa ikänsä ja näkönsä puolesta, ja uudeksi päätin hankkia edukkaan (5,5€) version: eye liner kun ei ole minulla suinkaan päivittäin käytössä. Olayn päivävoide on ihan uusi tuttavuus, mutta päätin kokeilla sitä päivävoiteeksi, kun ikähaarukka ja hinta (6,5€) oli oikea 😉 

Päivän kolmas We Care Icon -ostos oli tuo puhdistusgeeli, joka lähti mukaan hintansa perusteella: 1,90€! Taisi olla tuotevalikoiman ikä olla menossa vanhaksi, sillä tältä merkiltä oli reilusti kamaa myynnissä tuohon samaan hintaan. Myös Lumenen Natural Codella oli paljos tavaraa alessa, ja nämä kaksi puhdistustuotetta lähtivät mukaan 2,90€/kpl! Taisin tuolla aiemmin huudella, että jatkossa kuorin ihoni vain kahvinpuruilla, mutta tarkennettakoon, että kasvot taidan jatkossakin kuoria vähän hellävaraisemmin 😉

Viimoisena ostoksena päivitin vielä hiuslakka- ja hiuspuuteritilanteeni: ostin luottomerkiltä ne molemmat, nämäkin olivat sopivasti pienessä alennuksessa. Kyseessä on Four Reasonsin hiustuotteet, oranssilla ja vihreällä värikoodilla 🙂 Nämä tuotteet ovat paitsi suloisen näköisiä, myös suloisen tuoksuisia! Hinta on vähän enemmän kuin ihan peruslakoissa, mutta ominaisuudet voittavat tällä kertaa puolelleen. Lakka maksoi pienellä alennuksella tänään 11,90€, hiuspuuteri 11,50€.

Sellaiset ostokset tänään! Voin kertoa, että tein kosmetiikkaostoksia tänään enemmän kuin koko viime vuoden aikana. Muutamat ostokset jäivät vielä odottamaan tuloaan, mutta kyllä täytyy olla oikein tyytyväinen päivän löytöihin. Kaikki tuli tarpeeseen, osan ostoa olin suunnitellut jo pitkään. Hyvä.

 

 

kauneus meikki mieli kirjat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *