Dina

Myyty / Sold !!!

(Projektista / About a project)

Tämä on Dina. Pieni koira löytyi viime viikolla kadulta, se tärisi ja oli selvästi todella huonossa kunnossa. Paikallinen kertoi eläinsuojelijoille, että Dina oli vasta heitetty pois ”kodistaan”. Dinalla oli ollut pennut ja kun ne oli otettu siltä pois, se oli yrittänyt puolustaa niitä. Tällöin isäntä oli piessyt sen ja heittänyt kadulle. Dinalla oli korkea kuume ja pahoinpitelyn jälkiä: toinen puoli kallosta on painunut sisään suuren vanhan haavan kohdalta. Nyt tämä surullinen, lempeä ja kovia kokenut koira saa onneksi tarvitsemaansa hoitoa ja hellyyttä. Ostamalla tämän paidan tuet Dinan hoitokuluja!

This is Dina. Little Dina was found last week. Some local told her story: a man she was living with beat her up after she was trying to protect her puppies. Dina had high fever and marks of violence. There is a big old scar in her head and right side of her head is flat. Happily her luck is changing now when Aktivists are taking care of her and giving her love she’ve never had before. By buying this shirt you will support Dina!

Kirpputoripaita / Seconhand shirt, Koko / Size 46/48 (kainalo-kainalo /from armpit to armpit 56cm), 100% Puuvilla / cotton

Lähtöhinta / Starting price 60e

dina2.jpg

dina.jpg

Minimikorotus 5e. Huuto sulkeutuu 48 tuntia ensimmäisen huudon jälkeen! Huudot kommenttikenttään!

Minimum increase 5e. Auction will be closed after 48 hours from the first bid! Bids on comment field, please!

muoti paivan-tyyli suosittelen uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (6)
  1. 100e

    1. Valitettavasti tämä huuto tuli vähän myöhässä!

  2. 90 euroa

    1. Onnea Ristomatti, Dina on nyt sinun! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *