Eteenpäin, kiitollisena

 

photo_84.jpg

Olin suunnattoman helpottunut, kun vuosi 2014 vihdoin alkoi.

Aivan väärässä paikassa vaihtunut vuosi oli kuitenkin lievässä epäonnistumisessaan kiehumispiste sille päätökselle, että tänä vuonna haluan tehdä asioita jotka tuntuvat hyvältä. Ihmisten kanssa jotka tekevät minut onnelliseksi. Karsia pois asiat ja ihmiset jotka tekevät elämästä vaikeampaa eivätkä tuo hyvää enemmän kuin huonoa.

Suunta on varmasti ja itsepintaisesti eteenpäin.

Olen muistellut paljon asioita muutaman vuoden takaa tuttujen kavereiden ilmestyttyä tämänhetkiseen elämääni uudelleen vierailun muodossa. Totesin hieman nolostuneena olevani hyvin brittiläistynyt kun tarjosin teetä joka käänteessä ja sumplin sujuvasti paikallisessa arjessa, jonka täällä muutama vuosi sitten asuneet ystäväni olivat jo unohtaneet. 

Vaikka valitinkin mielessäni ikuista sadetta ja kiireen tarttuvuutta, kun kaverini seisoivat kotini edessä ja haikeina sanoivat sille hyvästit, mietin miten onnekas olenkaan että tuossa on oma pieni Lontoo-kotini, jonne saan tulla takaisin. Minulla on täällä kokonainen elämä. Jo kolmatta vuotta.

Kummallisinta on, että tätä aikaa edeltävä elämä on haalea muisto, ja kun katson kuvia tai mietin noita aikoja tuntuu että olen aivan erilainen versio itsestäni. Hyvässä ja huonossa. 

Nyt olen kiitollinen täällä tapahtuvasta elämästä. Vaikka en tiedäkään mihin se on menossa, kunhan vain mennään eteenpäin.

Kommentit (8)
    1. Kiitos ihanasta videovinkistä. Lontoo-rakkautta ei koskaan voi olla liikaa!

  1. Luin ihan tippa linssissä tämän kirjoituksesi, siitä paistoi niin ihanasti positiivinen asenteesi.. En tosiaan ole lukenut blogiasi kauaa, löysinhän blogisi vasta alle viikko sitten blogilistan kautta, mutta jotenkin.. voin kuvitella että sanojesi taakse piiloutuu ikäviä kokemuksia edellisestä vuodesta, ja että olet osannut ottaa ne kuitenkin opettavalta kannalta.. ”Se mikä ei tapa, niin se vahvistaa” on turhan usein oikeassa. Ehkä liikuttumiseeni tosin vaikutti sekin, että pystyin peilaamaan ajatuksiasi oman 2013 vuoteni kokemuksista. Ehkä. Mutta. Niin. Katkesi ajatus. Halusin vain sanoa, että sinulla on tosi kaunis tapa kirjoittaa, ja että olen jo alkanut seuraamaan sinua bloglovinin kautta.

    Pidän peukkuja, että vuosi 2014 tuo sinulle juuri sitä, mitä toivotkin – ja että vuoden päästä voit katsella taaksepäin ja olla onnellinen kaikista hyvistä asioista, mitä se sinulle toikaan. 🙂

    1. Ihanaa että kommentoit. Kiitos kivoista sanoista. Vuosi 2013 oli todellakin ikävä ja rankka, mutta hyvin opettavainen. 

      Toivon sinullekin onnellista ja hienoa vuotta 2014. Paljon hyviä kokemuksia ja aihetta hymyyn. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *