Kolme kuvaa keskiviikkona

photo 1 (2).JPG

photo 2 (3).JPG

photo 3 (2).JPG

Sanoja ei ole oikein pitkään aikaan sen kummemmin löytynyt. Elämä on ollut asioiden järjestelyä, arkiaskareita ja sellaista, mistä vain ei tule mitään kirjoitettua. Mutta nämä kolme kuvaa kertonevat sen minkä minä olen jättänyt kuluneesta viikosta kertomatta: sateisen aamun bussissa, aamupalamyslit vielä koskemattomana sekä Bloomsburyn kauniit joulurusetit ikonisen punaisen bussin taustalla – voiko lontoomaisempaa joulunäkymää ollakaan?

Joulunaika on yksi suosikkiajoistani Lontoossa. Joka puolella on valomeriä, koristuksia ja suosikkikahvilaketjun pahvimukeissa joulupukin kuva. Joulukuussa Lontoossa kuuluu kipittää villakangastakkiin ja isoon huiviin kääriytyneenä take away-kaakao kädessä ja katsella yläilmoihin niihin lukuisiin valoihin. Kotona täytyy asianmukaisesti kuunnella haikeaa talvimusiikkia (vanhana suosikkina Bon Iver, uutuuslempparina Olafur Arlands) ja tassutella iltaisin alakertaan keittämään teetä lämpimissä tossuissa ei-niin-lämpimillä englantilaisilla laminaattilattioilla. 

Lontoo on ajoittaisessa karuudessaan etenkin tähän aikaan niin kaunis, siksi siitä niin kovasti tykkäänkin.

Kommentit (2)
  1. Kamala joulu kateus iski tästä .aina tähän vuodenaikaan toivon joulun ihmettä ja lunta tännekin.Guadajarassa on kuulemma satanut viimeksi lunta 35 vuotta sitten:D Viimesin joulukuuni Euroopassa oli juurikin Lontoossa ja Suomessa ja voin kertoa, etten pysty edes muistelemaan sitä,  niin kamala eurooppalaisen joulun kaipuu iskee ..Täälä monet ei vietä joulua ollenkaan, eikä joululla ole niin pitkiä perinteitä..koristelut on kohdillaan mutta itse joulu on monissa kodeissa tosi vaisu ja ilman panostusta ..mulla on jouluhullun maine jo täällä:)

    1. Oi, toivon kuitenkin että joulutunnelma löytää sinnekin päin maailmaa. 🙂 On tosiaan mielenkiintoista miten eri kulttuureissa juhlitaan (tai ollaan juhlimatta) joulua. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *