Reitti hiukan hukassa

photo 1 (8).JPG

photo 2 (9).JPG

Talvinen tiistai sujui hiukan alakuloisissa ja pettyneissä merkeissä työnhakurintamalta kuuluneiden uutisten vuoksi. Aurinko jaksoi onneksi kuitenkin näyttäytyä, ja suloisilla pikkukujilla harhailu aina yhtä ihanassa Greenwichissä hieman piristi. Löysinpä kukkiakin talven keskellä!

Tällaiset mahdolliset taitekohdat on aina hiukan kutkuttavia – kun ei vielä oikein tiedä mitä uuden vuoden jälkeen tapahtuu. Täytyy yrittää jotenkin kummallisesti tietää mikä olisi oikea ratkaisu ja reitti. Tällä hetkellä siitä on aavistuksia, mutta ei vielä päätöstä.

Päälimmäisenä mielessä on kuitenkin se, että yllättävän useilla eri valinnoilla ja reiteillä voi olla se sama päämäärä, eikä yhden mahdollisuuden sulkeutuminen välttämättä tarkoita ettei alkuperäiseen tavoitteeseen pääsekään. Täytyy vaan valita eri reitti.

Tällä hetkellä elämä tuntuu vähän kuin tuollaisilta Greenwichistä löytyviltä pikkukujilta, joista ei aina tiedä minne ne johtaa. Toisaalta aika jännittävääkin olla hieman hukassa reitiltä.

Kommentit (2)
  1. Moi Jemi! Oonpa ilonen että löysin tänne blogiin! Rakastan Englantia ja olen pitkään ettiny jotain blogia mikä olis Englannissa asuvan kirjottama. Löytyipä vihdoin ja vielä ihanilla kuvilla varustettuna! 🙂 Itse opiskelen Ruotsissa ja unelmana olis ens syksynä päästä työharjotteluun Lontooseen. Saa nähdä miten käy!

    Mietin, ääsiskö sun vanhoja blogipostauksia lukemaan mistään?

    1. Hei Maija! Ihana kuulla että löytö oli mieluinen 🙂 Englanti on tosiaan kiva paikka asua ja voin kyllä suositella Lontoota. Täällä on aina tekemistä ja varsinkin työmahdollisuudet ovat lähes rajattomat!

      Olen luvannut julkaista vanhoja postauksia uudelleen silloin tällöin, joten jonkinverran niitä voi olla tulossa. Vielä en osaa luvata milloin, mutta jossain vaiheessa on varmasti luvassa jotain vanhempiakin juttuja. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *