Suuri, upea maailma

IMG_3908.JPG

Olen asunut Lontoossa nyt melkein viisi vuotta, ja siitä on tullut jo itsestäänselvä koti ja arjen rutiinit ovat tutut. Jotenkin siellä on kuin kuplassa, ajatellen että juuri tämä on se mitä on ja voi olla. Todellisus.

Muutaman viikon takaisella Thaimaan reissulla maailma jälleen pitkästä aikaa tuntui avautuvan, ja tuntui kuinka ajatukset ja mieli avautuivat samalla. Ihanan lämpimät ja aina hymyilevät paikalliset olivat kuin raikas tuulahdus ja ihmisten kanssa jutteleminen rikastutti. 

Kohtaamiset, kokemukset ja elämysten aistiminen ovat upeimpia asioita maailmassa. Juttelimme montrealilaisen pariskunnan kanssa, joka oli välipysähdyksellä ja jatkamassa matkaansa Japaniin. Tätä kohtaamista olen miettinyt vielä pitkään, ja sitä mahdollisuuksien kirjoa jonka maailma antaa. 

IMG_3907.JPG

Olen Thaimaan kuuman auringon polttamana unelmoinut tutustumisesta Hong Kongiin, arjesta ja asumisesta jälleen Sydneyssä tai utelaisuuteni herättäneessä Vancouverissa.

On niin hurjan paljon vaihtoehtoja, että on helpolttavaa joskus pimeässä kotimatkalla miettiä kuinka tätä matkaa voisi tehdä niin monessa eri paikassa. Ja samalla pohtii olisiko silloin onnellisempi, vai surullisempi, ja että onko onni sittenkin juuri nyt täällä.

Totuus on se, että sellainen ihminen joka tekeee onnelliseksi ja kodin, on nyt täällä. Yhdessä olemme seikkaileet jo monessa eri maassa, ja yhdessä toivottavasti seikkailemme vielä monessa lisää.

Sen haluan muistaa että seikkailuista jää upeat muistot, arki on arkea missä vain.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *