Tanssiaisten tunnelmaa

photo 2 (10).JPG

photo 3 (4).JPG

photo (77).JPG

photo (78).JPG

Eilen koin jotain aivan uskomatonta, nimittäin yliopistoni design-opiskelijoiden järjestämät 1950-luvun henkiset tanssiaiset, juhlavasti nimeltään The Grand Ball. Kerrankin oli painava syy laittautua juhlavaksi pitsimekon, huulipunan ja korkokenkien kanssa! Juhlakansa oli todella hienosti pukeutunutta, löytyi kellomekkoa ja myös 1920-luvun henkivää keinoturkisviritelmää ja sulkaa Great Gatsby-tyyliin. Pojilla oli puvut ja rusetit, ja bongasinpa yhden poikkeuksellisen hienon kultakimalteisen rusetin. Tyyli oli ehdottomasti kaikilla hallussa.

Livebändi jaksoi soittaa klassikkoja Elviksestä Johnny Cashiin. Ja me tanssittiin. Saimmekin todistaa melkoisen hienoja ja revitteleviä tanssikuvioita. Jalat ovat kieltämättä hieman hellinä tänään kaiken sen tanssimisen jälkeen.

Muistoksi jäivät sumeat kuvat ja kolhiintuneet korkkarit. Hyvät juhlat siis.

Kommentit (2)
  1. oi ihanan näköset kekkerit! Tykkään hirmusesti sun blogista, ja olis tosi kiinnostavaa tietää enemmän sun opiskeluista siellä 🙂

    1. Kiva kuulla että tykkäät. 🙂 Kirjoittelen joskus enemmän opiskeluista, ne tosin ovat tällä hetkellä välivuoden vuoksi tauolla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *