Asusteet/vaatteet, jotka eivät mielestäni sovi minulle

Tuli näistä postauksen kuvista mieleen, että minulla on mielessä muutama ehkä hieman outokin asuste/vaate, jotka eivät mielestäni ole koskaan sopineet minulle. Ajattelin, että näistä voisi saada aikaan hauskan postauksen.

Haluan kuitenkin alkuun sanoa, että tarkoitukseni ei ole haukkua itseäni, saati sitten kannustaa muita sellaiseen. 🙂 Kaikki mainitut jutut ovat myös nykyään sellaisia, joita oikean yksilön kohdalle sattuessa puen mielelläni päälleni.

Tässä ne tulevat:

Aurinkolasit – Kyllä, aurinkolasit ovat aina olleet sellainen asuste, jonka en ole kokenut sopivan minulle. Monesti olen elämäni aikana kuitenkin päätynyt sellaiset ostamaan, mutta ne ovat jääneet olemattomalle käytölle, koska mielestäni olen näyttänyt niin tyhmältä aurinkolasit päässä. Kuvissa näkyvät lasit ostin Monkista ennen reissua ja nyt minusta tuntuu, että olen vihdoin löytänyt mieleiset aurinkolasit!!

Pipot ja lippalakit – Varsinkin lippikset ovat nounou. (EDIT: Tajusin, että ennen Baker boy -tyylinen hattukin oli nounou-listalla, mutta viime syksynä päätin, että ostan sellaisen joka tapauksessa. Nyt minulla on niitä kaksin kappalein ja juurikin syksyllä ne olivat kovassa käytössä!) Jotkut pipot näyttävät mielestäni päässäni ihan kivalta, mutta en silti koe minulla olevan mikään kaunis pipopää, hah.

Sirot kengät – RAKASTAN muhkeita, korkeapohjaisia lenkkareita enkä tiedä, miten joskus elin ilman niitä. Mielestäni ne imartelevat jalkojani oikealla tavalla. Sirot kengät taas eivät imartele jalkojani omasta mielestäni laisinkaan. En keksi hyvää esimerkkiä siroista kengistä, mutta tässä kohtaa sirolla en tarkoita normaalia lenkkaria, vaikka muhkeiden lenkkareiden jälkeen nekin tuntuvat aika mitättömiltä. Sanotaanko, että tykkään, jos kengät ovat ennemmin hieman leveähköt vs. kapeat.

T-paidat – Viime vuosina olen jonkin verran lämmennyt näille, mutta oikeastaan läpi koko elämäni olen vältellyt T-paitoja. Edelleen T-paidan pitää olla oikean mallinen ja laatuinen, jotta viihdyn sellaisessa. Tällä hetkellä hakusessa onkin kiva, valkoinen T-paita.

Siinä olivat neljä ensimmäisenä mieleen tullutta vaatetta/asustetta. Joskus voisin vastapainoksi tehdä vastaavan postauksen, johon puolestaan listaisin juttuja, jotka mielestäni näyttävät hyvältä päälläni.

muoti hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *