Ei niin perinteinen juhannukseni

Kuten ehkä edellisestä postauksesta saattoi joku päätellä; en viettänyt juhannustani mökillä 😀 vaikkakin Instagramista katsottuna monien mökkijuhannukset näyttivät oikein hauskalta! Viimeisin mökkijuhannukseni taisi olla joskus, kun olin pieni ja olimme kaverini mökillä. Muutenkin, viimeiset kaksi juhannusta olen ollut Amerikassa, missä harva edes tietää, mikä juhannus on. Sitä ennen juhannusperinteisiimme kuului isovanhempien luona grillailu, mutta nyt he ovat sen verran iäkkäitä, että suuri joukko lapsia ja lapsenlapsia kerralla voi rentouttavan sijasta tuntua hieman jopa stressaavalta, joten tuo perinne on jäänyt. Näin ollen, minulle oli itsestään selvää, että vietän juhannuksen kaupungissa enkä todennäköisesti tule toteuttamaan juhannusperinteitä. Kuvailisin silti juhannustani oikein onnistuneeksi!

Torstaisen aamuvuoron ja treenin jälkeen oli pakko ottaa päikkärit, jotta en olisi jo kahdeksan aikaan valmiina yöunille. Päiväunien jälkeen kävimme kuvaamassa nämä postauksen kuvat ja äiti keräsi juhannuskukkakimpun. Iltapalaksi paistoimme grillissä lättyjä ja istuimme iltaa ulkona hyvän sään salliessa. Lättytaikina oli muuten tehty perusohjeella, mutta normaalin maidon sijasta käytin kauramaitoa ja vehnäjauhojen sijaan kaurajauhoja. Toimi! Myöhemmin puhuin vielä muutaman tunnin FaceTime-puhelun kihlattuni kanssa.

Perjantaina olin aika tylsä heppu; kävin kävellen kaupassa kuunnellen samalla podcasteja ja illan vietin aikalailla vain katsellen YouTube-videoita. Poistelin myös läppäriltäni kuvia, jotta sain raivattua lisää tilaa. En ole pariin vuoteen edes siirtänyt kuvia puhelimesta tai kamerasta tietokoneelleni, sillä kaikki nuo RAW-tiedostot eivät missään tapauksessa mahtuisi sinne… Olisi varmasti aika hommata uusi läppäri, mutta haaveissani (+ kannaltani järkevin valinta) olisi seuraavaksi Apple ja koska nyt tulee olemaan paljon muutakin rahanmenoa, nuo Applen hinnat eivät oikein houkuttele.

Lauantaina siivosin kirjaimellisesti (kauppareissua lukuunottamatta) koko päivän! Miten paljon turhaa tavaraa ja roskaa voikaan kertyä vuosien varrella… Ennen siivousta laatikkoni ja kaappini olivat tupaten täynnä, nyt laatikoista suurin osa on täysin tyhjä. Jäljelle jäi vain oikeasti tarpeellinen tavara, mikä on valtava helpotus. Tarkoituksena olisi varata kirpparipöytä vielä tälle kesälle, jotta nuo tavarat ja vaatteet pääsisivät kiertoon. Parhaimpia puolia siivousurakassa oli, että löysin esimerkiksi ulkoisen kovalevyn, jota olin juuri perjantaina etsinyt ja jo muutaman viikon ostoslistalla olleen ”selfie-tikun” pokkarikokoiselle kameralle! En tosiaan tiennyt omistavani jo sellaisen, joten siksi se oli ollut ostoslistallani. Eipä ole enää ja onneksi en ehtinyt ostaa uutta! 😀

Sanoisin, että juhannukseni oli kaikessa yksinkertaisuudessaan varsin mainio! Mites teidän juhannus on sujunut? Varsinaisestihan juhannus on vielä meneillään, mutta olin itse tänään jo töissä, joten tästä syystä puhun tekstissäni juhannuksesta osittain menneessä muodossa.

puheenaiheet oma-elama paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *