Elämää parilta viime viikolta editoimattomien puhelinkuvien läpi

Yksi väsynyt, mutta aika onnellinen naama suuntaamassa aamuvuoron jälkeisille päivänokosille.

Hämeenkadun toisessa päässä ovat raitiovaunuraiteet jo aikas hyvällä mallilla. Olisivatpa muuallakin…

Pullakahvit äidin kanssa ja maailman söpöin pilli, jossa oli vaaleanpunaisia sydämiä. En edes ole vaaleanpunaisen ystävä, mutta silti tuo pilli piristi päivääni.

Minä vakiopaikallani eli omassa sängyssä. Kihlattuni vanhemmat ovat joskus ihmetelleet sitä, kun olen aina sängyssä makoilemassa, kun puhumme FaceTime-puhelua. 😀

En yhtään nauti bussissa istumisesta silloin, kun en ole varma minne olen menossa ja milloin pitää jäädä pois… Tältäkin bussimatkalta jäin pysäkin liian aikaisin pois kyydistä, koska pelkäsin jääväni kyydistä liian myöhään. Minulle käy aina näin!

Näin on! Kaura = best.

Olen viime aikoina ihastunut Bistro Naapurin Chocolate smoothie bowliin. Kotona harvemmin tulee nykyään tehtyä suklaisia smoothieita, joten nuo ovat olleet kivaa vaihtelua.

Minä ja farkut tapasimme viime perjantaina varmaan puolen vuoden jälkeen. Olin varma, että jossain kohtaa päivää tulisi farkkuahdistus, mutta hyvin onneksi selvisin farkut jalassa koko päivän. 😀

Tyyne <3 The beeeest doggo ever.

Kutsukaa vain kaikki minut valmistujais-, rippi- ja muihin kesäjuhliinne. Tulen mielelläni syömään kakkua.

Kävin pitkästä aikaa maanantaina Mama Bearissa puurolla. Tuossa ulkona oli järkyttävän kuuma (hyvällä tavalla), mutta en ollut yhtään varautunut moiseen, joten minulla oli liikaa päällä…

…kuten näette.

Olin myös aika ulkona mukavuusalueeltani tuona päivänä, sillä minulla oli keltaista päällä. Miten villin värikästä!

Aamuisen kävelylenkin vihainen taivais. Illalla sitten ukkosti, salamoi ja satoi oikein kunnolla.

Aina yhtä mukavaa, kun kävelet tien reunassa ja auto ajaa vesilammikosta niin, että vedet roiskuvat päällesi. Loppulenkin haisinkin sitten aivan kuralammikolle, haha.

Tämän päivän minä suihkun jälkeen. Ihoni on viime aikoina ollut todella huonossa kunnossa. Niimpä olen tehnyt taas ryhtiliikkeen ihonhoidon suhteen. Toivottavasti paremman hoidon myötä epäpuhtaudet vähenevät. Ihoni oli nimittäin muutama vuosi sitten hyvässä kunnossa, mutta sittemmin olen antanut sen räjähtää käsiin.

puheenaiheet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *