Inspiraation kultasuonessa

Minulla on viime aikoina ollut jotenkin erityisen inspiroitunut olo valokuvauksen suhteen! Välillä kuvia tuntuu riittävän niin paljon, etten ehdi kuva päivässä -postaustahdillani postaamaan Instagramiin kaikkia haluamiani otoksia. Tämän vuoksi olen välillä postaillut kahdesti päivässä.

Ehdottomasti suurin syy tähän inspiraation puuskaan on VALO, jota tulvii sisään ovista ja ikkunoista aamusta iltaan. Enää ei tarvitse kiirehtiä aamuvuoron jälkeen suoraa kotiin, jotta ehtii ottaa edes muutaman kuvan ennen pimeän tuloa eikä surkutella, kun kuukauden ainoana aurinkoisena päivänä ei ollut aikaa valokuvata. Riittäisipä valoa ikuisuuksiin. Saatiin tänäänkin ystäväni kanssa supereita kuvia aikaan!

Pakko muuten mainita, että inspiroiduin tänään myös second hand -shoppailusta! Aiemmin ole juurikaan tehnyt löytöjä kirpputoreilta, mutta tänään löysin kirpparilta kaksi täydellistä asiaa: ylisuuren bleiserin ja Adidaksen pitkähiaisen mekon. Taitaa tämä tyttö eksyä tästä lähtien kirpparille useamminkin!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *