Jos menisimme yhdessä kahville…

Paikaksi valikoituisi…

Mikäli minä saisin päättää, kahvittelisimme jossain, mistä saa ainakin erikoiskahveja kasvimaitoon! Kyseisessä kahvilassa olisi mahdollisuus tehdä myös terveellisiä valintoja, vaikka en aina niitä valitsekaan. Sisustus saisi olla kotoisa, mutta tyylikäs ja mielellään myös kuvauksellinen, sillä tykkään raahata kameraa mukanani tällaisiin kohtaamisiin. 🙂

Tilaisin…

Kauralatten! Se on lähes aina valintani mitä kahvitteluun tulee. Lämpimällä säällä maistuu jäälatte kauramaitoon. Todennäköisesti tilaisin myös jotain hyvää syötävää kahvilan tarjonnasta riippuen.


Keskustelisimme…

Kaikesta maan ja taivaan väliltä! Minä en kuitenkaan ole se paras keskustelukumppani, mitä tulee vaikkapa poliittisiin keskusteluihin… eli jotain hieman kevyempää kiitos. 🙂 Kevyellä en kuitenkaan tarkoita, etteivät keskustelut saisi olla syvällisiä. Oikeissa hetkissä rakastan syvällisiä keskusteluja!

Kertoisin sinulle tänään…

Miten onnelliseksi aurinko ja kevät minut tekevät! Ihan sama, mitä elämässä tapahtuu, se tuntuu auringon alla poikkeuksetta paremmalta! Kertoisin myös, miten kuormittavalta elämä tuntuu juuri nyt ja miten paljon toivon, että tämä on vain ohimenevä vaihe.


Keskustelukumppanina olisin…

Todennäköisesti aluksi vähän ujo, jos tapaisimme ensimmäistä kertaa. Tarvitsen yleensä hetken aikaa lämmitä, mutta kyllä minultakin juttua tulee! Riippuu myös aika paljon toisesta ihmisestä, millainen olen. Joidenkin ihmisten kanssa tuntuu heti siltä, kuin olisimme tunteneet pidempään. Toisinaan innostun höpöttämään paljonkin, mutta koen olevani sellainen keskustelukumppani, joka osaa antaa toisellekin puheenvuoron.

Kahvittelumme jatkuisi kunnes…

Jomman kumman pitäisi rientää. Todennäköisesti suuntaisin joko töihin tai kotiin. Harvemmin minulla on kiire minnekään. Jos olen sopinut, että nään kaveria, olen yleensä varautunut käyttämään siihen kunnolla aikaa. En lähestulkoon koskaan nää kahta kaveria samana päivänä mm. siitä syystä, etten halua joutua keskeyttämään kahvittelua toisen kanssa siksi, että menen näkemään toista. Tällaisesta tulee itselleni vähän liukuhihnatunne.

Hih, sellaista! Ihanaa sunnuntaita ystävät! <3

puheenaiheet hopsoa oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *