On myöhä sunnuntai-yö ja mieleni tekee sanoa, että…

…eilinen oli onnistunut päivä! Kahdet kuvaukset, yhdet rippijuhlat.

…pelkään epäonnistumista. Vaikka itse olisin tyytyväinen ottamiini kuviin pelkään aina, että henkilö, jolle kuvat tulevat, ei ole tyytyväinen.

…hermostun, mikäli eteeni tulee jotakin yllättävää. Eräs tärkeä videotiedosto ei aluksi suostunut avautumaaan. Meinasin saada slaagin.

…tänään aamulla tuntui, että voisin nukkua vaikka koko päivän. Olin hurjan väsynyt.

…palattuani reissultani, otin käyttöön hmmm, miksiköhän sitä kutsutaan… sellaisen jutun, mikä laitetaan silmien päälle nukkuessa? Olen aina ollut huono saamaan unta, varsinkin kesäisin, kun on valoisaa. Tuo ”juttu” on auttanut hirveästi.

…tänään päätin, että haluan alkaa toteuttaa itseäni eräällä minulle uudella tavalla. En vielä, mutta sopivan ajan tullen. Tästä lisää joskus, kun aihe on ajankohtaisempi!

…uusi viikko, onko ok, jos en ole valmis sinuun?

…tällä viikolla päätin, etten ainakaan yksin katso enää yhtään Temptation Islandin jaksoa. Tuosta ohjelmasta tulee hurjan ahdistunut olo.

…joitain kuukausia sitten, kävimme ystäväni kanssa ottamassa geelilakkaukset ja nolottaa myöntää, että minulla on ne samat lakkaukset vieläkin! Erään toisen ystäväni sanoin; lakkaukset muistuttavat nykyään enemmän ranskalaista manikyyria, heh. 🙂

…minusta on i-ha-naa, kun joku kommentoi blogiini, tykkää postauksestani tai muuten vain kertoo lukevansa höpötyksiäni täällä! Vaikka osittain kirjoitan blogia tallentaakseni muistoja itselleni, on minusta ihan huippua, että joku muukin tykkää näitä postauksia lukea. <3

…lomaherkuttelu on jäänyt päälle.

…en voisi olla iloisempi siitä, että olemme nyt kesäkuun puolella! Hiphiphurrrraaa!

…toivottavasti juuri sinulla oli hauska viikonloppu, hauska päivä ja seuraava viikko tulee olemaan loistava!

…kello on nyt sen verran, että lähtölaskenta maanantaihin voi alkaa. HYVÄÄ YÖTÄ IHANAT!

puheenaiheet ajattelin-tanaan hopsoa oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *