Pitkästä aikaa

99AA5EEB-84DB-4BCD-8FC7-79A0CAB8365B.jpeg

Moikka tyypit! <3

Tunnen syyllisyyttä siitä, etten ole pariin viikkoon saanut peruspostausta aikaiseksi ja postaustahtini on viime aikoina ollut hidas muutenkin. Tuntuu, että olen jollain tapaa hetkellisesti kadottanut yhteyden tähän blogiin ja se harmittaa. Vuosi 2019 alkoi suht stressaavissa merkeissä eikä omaa aikaa ole juurikaan ollut tai jos on niin olen ollut niin väsynyt etten ole ymmärtänyt maailmanmenosta paljoakaan. Alkuviikosta tuli joka ilta ennen nukkumaanmenoa itku, koska olin niin puhki ja ylianalysoin kaikkea. Kirjoitin itseasiassa yhden postauksen lähes valmiiksi, mutta jätin sen julkaisematta, sillä en saanut koottua ajatuksiani mielestäni järkeväksi kokonaisuudeksi. Tuntui vain, että olen elämässäni jumissa.

35807A49-04C8-4971-B348-66CCA58F4634.jpeg

ACCD6819-3F71-4464-9299-ABDDC60BC045.jpeg
Tänä viikonloppuna olen saanut hengähtää. Sekä mieli että SÄÄ ovat olleet niiiiiin paljon valoisampia! Ette uskokaan, kuinka onnellinen olen tuosta taivaalla möllöttävästä valopallosta. Tunnen itseni aivan eri ihmiseksi kuin alkuviikosta, sillä silloin tunsin uivani aika synkissä vesissä.

Tänään kävimme äidin kanssa kuvaamassa ja kahvila Ansarissa teellä. Myöhemmin iltapäivällä treffasin ystävääni ja muutama tunti sitten saavuin kotiin, kävin saunassa, laitoin kynttilöitä palamaan ja nyt istun sängylläni pyjamassa näpyttelemässä tätä postausta inspiraation iskettyä.

Otan välillä vähän paineita siitä, että blogini on enemmän tällaista hölmöä ajatustenvirtaa enkä niinkään jaa vinkkejä, miten onnistua uudenvuodenlupauksissa ja mitä pakata mukaan, kun lähtee reissuun. En myöskään aina tuota kunnon positiivisuuspläjäyksiä, vaan mieleni ollessa maassa, annan sen näkyä tavalla tai toisella myös täällä blogissa. Monesti jopa tuntuu, että olen kaikista inspiroitunein silloin, kun olen surullinen tai joku on huonosti. Sitten taas ollessani onnellinen, sanottavaa ei tunnu löytyvän. Hassua!

Etenkin blogia kirjoittaessani olen myös kiinnittänyt huomiota siihen, miten mielentilani ja tyytyväisyyteni elämään ovat kuin tuuliviiri. Yhdessä postauksessa saatan olla kuin mikäkin Naantalin aurinko ja heti seuraavassa postauksessa olen aivan alamaissa. Vähän nytkin jännittää, millaisia seuraavat viikot tulevat olemaan ja että onko tämä hyvä fiilis vain ohimenevää. Ystäväni heitti eilen ilmoille ajatuksen kunnon rentoutumiskylpylälomasta jonain keväisenä viikonloppuna. Sitä odotellessa!!

014770C6-4CC5-4442-85FF-412440DB5098.jpeg

0A43B3E8-77A2-4D34-8F5C-B2B3F7F37967.jpeg

Miten siellä ruudun toisella puolella on uusi vuosi lähtenyt käyntiin? Oletteko tekin olleet yhtä stressaantuneita vai onko vuotenne alkanut lupaavammin? Nyt ajattelin mennä blendaamaan itselleni ison smoothie bowlin ennen nukkumaanmenoa. Palataan jutuille taas pian. Hyvää yötä ja ihanaa viikonloppua!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *