Tarina kuvien takaa

Minusta on aina hauska lukea tarinoita siitä, mitä muiden kauniiden kuvien kulisseissa on tapahtunut ja millaisissa hetkissä ne ovat syntyneet, sillä kuten useimmat meistä tietävät; kaunis kuva ei aina vastaa totuutta.

Tämän postauksen kuvat syntyivät olessani ystäväni luona Helsingissä. Oli sunnuntai ja lähtöpäivä. ”Plaaah”, ajateltiin molemmat ja fiilis päivästä oli sen mukainen. Olimme kuitenkin saaneet aikaiseksi raahautua kauppaan, minkä jälkeen valmistimme herkkubrunssin. Ruokailun jälkeen meininki oli vähän, että ehtiikö tässä nyt enää mitään tehdä ennen kun minun pitäisi jo lähteä. Onnistuinpa siinä rikkomaan Vilman sängylle kananmunankin yrittäessäni todistaa, ettei se hajoa, vaikka kuinka kovaa nyrkillä puristaa… 😀 Yllättäen päivästä tuli pyykkipäivä eikä enää ehditty yhdessä keskustaan.

Päätimme mennä lähistölle kuvaamaan ja aloimme laittaa itseämme valmiiksi sitä varten. Pienen säädön jälkeen sain varattua itselleni mahdollisimman myöhäisen bussin, jotta meillä olisi edes hieman enemmän aikaa. Silti piti pitää kiirettä.

Olimme kummatkin vähän liian aikaoptimistisia ja kesken kuvausten tajusimme, että minun todellakin pitäisi kohta rientää. Vielä tässä vaiheessa muistin, että bussini Tampereelle lähtisi Kampista 19.20. Otimme ripeästi minusta nämä postauksen kuvat, minkä jälkeen Vilma juoksi sisälle hakemaan tavarani ja minä juoksin bussipysäkille. Pysäkillä vasta ymmärsin, että aikaa oli vielä paljon vähemmän, mitä olin kuvitellut; linja-autoni lähtisikin Kampista jo 19.00!! Kello tässä vaiheessa oli jotain 18.35. Matkasta Kamppiin tulisi oikeaa minuttipeliä.

Sanoimme heipat, hyppäsin bussiin, puolessa välissä matkaa vaihdoin juoksujalkaa metroon, ja metrosta juoksin viimein Tampereelle lähtevään bussiini kaksi minuuttia ennen sen lähtöä! Eli toisin sanoen: kuvaustilanne oli kaikkea muuta kuin rento ja huoleton, vaikka lopputulos antaakin muuta ymmärtää! Bussissa lievästi sanottuna pukkasi jälkihikeä. 😀

// Don’t I look super relaxed and carefree in these photos? Well in reality I was in a huge HURRY! Because of these photoshoots I literally almost didn’t make it to my bus back to Tampere. Pictures don’t always tell the whole story! 😉

puheenaiheet hopsoa oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *