Unelma Itsestä – Positiiviset asiat itsessäni x 10

039A9892-88BA-4348-9476-5368AEE118AC.jpeg

*Kaupallinen yhteistyö: Unelma Itsestä https://www.unelmaitsesta.fi/

Perinteiseen suomalaiseen tyyliin, olen aina ollut huono kehumaan itseäni. On paljon helpompi löytää itsestään huonoja puolia kuin hyviä puolia. Tilanteet, kuten työhaastattelut, tuntuvat piinaavilta lähinnä siksi, että niissä erityisesti pitää kertoa, miksi itse olisi sopiva kyseiseen tehtävään. Vaikka tietäisinkin vastauksen, kainostelen sanoa sitä ääneen, sillä en halua kuulostaa liian omahyväiseltä tai vahingossakaan liiotella. En halua tehdä itseäni naurunalaiseksi sanomalla olevani esimerkiksi hyvä piirtämään, jos joku toinen ei kokisikaan minun olevan hyvä piirtämään tai jos myöhemmin mokaisin jossain piirtämiseen liittyvässä tehtävässä.

Kuten teistä suurin osa jo tietääkin, olen mukana syksyn 2018 Unelma Itsestä -valmennuksessa. Yksi meille annetuista tehtävistä oli kirjata Unelma Itsestä -työkirjaamme kymmenen asiaa, joista itsessämme pidämme. Sen sijaan, että olisin listannut nämä asiat vain työkirjaan, päätin ylittää itseni listaamalla nuo asiat myös tänne blogiin!

Tässä ne tulevat, 10 asiaa, joista itsessäni pidän:

1. Taiteellisuus. Olen aina tykännyt kirjoittaa, valokuvata, toisinaan myös piirtää ja muuten ilmaista itseäni taiteellisesti. Tällä hetkellä valokuvaus on ehdoton suosikkini ja viimeisen vuoden aikana koenkin kehittyneeni siinä huimasti!

2. Koen omaavani perus hyvät käytöstavat ja minulle on tärkeää pitää niistä kiinni.

3. Pidän itseäni tunnollisena ihmisenä. Jos teen pienenkin mokan tai tiedostan, etten ole hoitanut jotain asiaa kunnolla, tunnen siitä syyllisyyttä ja stressaan niin kauan, kunnes asia on kunnossa.

4. Vaikka välillä joku asia ulkonäössäni hetkellisesti saattaa ärsyttää, en muuttaisi itsessäni mitään. Varsinkin nuorempana sitä aina haaveili näyttävänsä joltain muulta, mutta nykyään en haluaisi näyttää keneltäkään muulta kuin itseltäni.

5. Jos oikeasti haluan jotain, olen valmis tekemään töitä ja tarvittaessa myös uhrauksia saavuttaakseni tavoitteeni.

D29DBA70-A356-4FAF-8DE8-6B9ABCD7F3A7.jpeg

6. Viihdyn pitkillä matkoilla bussissa, junassa, autossa, lentokoneessa jne. 😀 Tämä voi olla hassu kohta listata, mutta tykkään siitä, etteivät pitkät matkat tunnu minusta kidutukselta, päinvastoin, usein jopa odotan niitä!

7. Nythän en ole voinut urheilla kolmeen vuoteen, mutta silloin kun vielä voin (ja toivottavasti voin taas vielä jonain päivänä), tykkäsin tästä urheilullisesta piirteestäni kovasti.

8. Osaan mielestäni ottaa muut hyvin huomioon. Ainakin yritän parhaani!

9. Tämä liittyy ehkä myös tunnollisuuteen, mutta olen todella sellainen ihminen, että jos olen sopinut vaikka, että nään kaveria, minulla on todella suuri kynnys perua näkeminen, vaikka olisin pää kainalossa. En muista koskaan valehdelleeni tai liiotelleeni peruakseni näkemisen, vaan aina jos olen perunut, joku on ollut oikeasti huonosti.

10. Koen, että minulla on suht’ hyvä mielikuvitus. Varsinkin pienenä joka ilta ennen nukkumaanmenoa kuvittelin aina, miltä elämäni ”aikuisena” tulisi näyttämään, millaisia ihmisiä siihen kuuluisi ja mitä tapahtuisi. Nämä ajatukseni olivat todella yksityiskohtaisia. Mietin mitä kukakin sanoi ja teki. Välillä teen tätä nykyäänkin.

Huh, ei ollut helppo nakki keksiä näitä, mutta kyllä niitä sitten lopulta löytyi! Nyt haastankin sinut listaamaan kymmenen asiaa, joista itsessäsi pidät. Niitä ei välttämättä tarvitse edes kirjoittaa ylös. Riittää, että sanot ne itsellesi joko ääneen tai äänettömästi.

Kuulkaa! Nyt olisi aivan täydellinen ajankohta ilmoittaa itsesi tai läheisesi seuraavaan Unelma Itsestä -valmennukseen, joka alkaa 7.1.2019! Lämpimästi suosittelen aloittamaan uuden vuoden tämän positiivista elämänasenetta huokuvan verkkovalmennuksen siivittämänä. Valmennus kestää 4 kk eli kysessä ei suinkaan ole pikainen kuntokuuri tai dieetti, vaan opit parantamaan tapojasi pysyvämmin ja pitkäjänteisemmin, tekemään kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista elämäntavan. Kuten tästäkin postauksesta varmasti huomaatte, valmennus pureutuu ihanasti myös henkiseen puoleen, ei vain fyysiseen.

Tuon edellämainitun valmennuksen lisäksi tarjolla on lukuisia muita eri valmennuksia ja retriittejä sekä Suomessa että Balilla!! Mikä olisikaan ihanampaa kuin Suomen pimeimpänä aikana lähteä Balille retriitille, heheh!
Tutustu lisää täällä: https://www.unelmaitsesta.fi/

Koodilla ”unelmasilja” saat -15% kaikista Unelma Itsestä -valmennuksista ja tuotteista!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *