Unohtunut herkku: Banaanipannarit

3F3F4473-059B-4158-A306-FD3FCAEB5A84.jpeg

4450922E-67C3-432A-9E04-4F7342CA30A3.jpeg

847A2CF0-0A77-4B43-8AC6-6DDAF3E1B1B4.jpeg

Olen etenkin ruuan suhteen sellainen ihminen, että innostun jostain, syön sitä joka päivä hyvän aikaa, kunnes kyllästyn ja ajatuskin koko kyseisestä ruuasta etoo. Kaurapuurosta pidin parin vuoden tauon, nyt se on alkanut taas maistumaan.

Mainitsinkin viimeviikkoisessa postauksessa, että ystäväni kertoi tehneensä banaanipannareita, jonka johdosta mikäkin inspiroiduin valmistamaan niitä pitkästä aikaa. Yllätys, yllätys; olen nyt tehnyt noita pannareita melkein joka päivä! Eilenkin valmistin niitä aamiaiseksi, vapaapäivän johdosta kun oli aamulla normaalia enemmän aikaa.

Tuntuu, että jaan täällä todella itsestäänselviä reseptejä, mutta haluan jakaa pannareiden reseptin siltä varalta, että joltain muultakin on jäänyt banaanipannarit unholaan!

Tässä se tulee:

kaksi kananmunan valkuaista, yksi keltuainen
yksi muussattu banaani
kanelia
leivinjauhetta
merisuolaa

Mausteita voi laittaa itselle sopivan määrän. Sitten vain ainekset sekaisin ja ei kun paistamaan!

Edellä mainittu ystävä oli muuten tehnyt näitä pannareita onnistuneesti ilman kananmunaa ja hän lupaili tekevänsä niitä minulle parin viikon päästä, kun menen hänen luokseen kylään. Innolla odotan tätä, sillä en tiedä, saisinko itse pidettyä hommaa kasassa ilman kananmunaa. *miettiväinen emoji*
 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *