Vaatekaapin kevätsiivous

Kaupallinen yhteistyö: UPEE second hand

Mielestäni kevät edustaa tietynlaista uudistautumista ja puhdistautumista.Energiaa riittää kaksinverroin enemmän ja asioihin on helpompi tarttua. Myös sellaisiin asioihin, jotka ovat hengailleet to do -listalla hävettävän kauan aikaa; hyvänä esimerkkinä vaatekaapin siivous! Okei, myönnettäköön, etten olisi saanut tätä aikaan, ellei minulle olisi tarjoutunut mahdollisuutta myydä vaatteitani UPEE:ssa.

UPEE Second Hand järjestetään ensimmäistä kertaa Tampere-talossa lauantaina 13.4.2019. klo 10-16. Tapahtumassa tärkeitä teemoja ovat mm. ilmasto ja kestävä kulutus. Paikalla tulee minun lisäkseni olemaan monia muita kirppispöytien takana häärijöitä myymässä käytettyjä, mutta hyväkuntoisia asusteita, vaatteita ja kenkiä. Luvassa on kirppistelyn ohella muutakin ohjelmaa, kuten haastatteluja, puheenvuoroja, vinkkejä kestävään arkeen ja paljon muuta! On ilo olla mukana tällaisessa tapahtumassa!

Sitten siihen edellämainittuun suursiivoukseen…

Pssst. Postauksen lopusta löydätte makupaljon pöytääni myyntiin tulevista vaatteista!

TILANNE ENNEN SIIVOUSTA

Nolottaa myöntää, mutta vaatekaappini tosiaan näytti pitkään tältä. Pliiiiis, sanokaa, että jonkun muunkin kaappi on joskus ollut näin kaoottisessa kunnossa? On sanomattakin selvää, ettei tuolta meinannut edes löytää mitään! Tein myös huomion, että kynnys heräteostosten tekemiseen oli paljon matalampi, kun kaappi oli jo valmiiksi tupatentäynnä tavaraa. Olen henkeen ja vereen kaikki tai ei mitään -ihminen, joten jos tilanne on jo valmiiksi tämä ”ei yksi uusi vaatekappale tässä konkurssissa tunnu missään!” Samalla takaraivossa kolkutti ahdistus kaikesta siitä vaatepaljoudesta, sillä pakko sanoa, että olen itsekin alkanut miettiä enemmän kestävää kehitystä ja sitä kautta omaa kulutustani.

TILANNE SIIVOUKSEN JÄLKEEN

Tämä suursiivous olisi pitänyt saada aikaan jo kauan sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Karsin pois kaikki ne yksilöt, jotka ovat jo kauan olleen olemattomalla käytöllä tai liian vähäisellä käytöllä ja voi kuulkaa, siivouksen jälkeen on tuntunut, että pääkoppakin on ihan eri tavalla järjestyksessä!

MITÄ MYYNTIIN?

Seuraavissa kuvissa näätte osan vaatteista, joiden toivon löytävän uuden kodin UPEE:sta.

Usean vaatekappaleen kohdalla harmittaa, ettei käyttökertoja ole kertynyt montaa, sillä ne ovat edelleen mielestäni kivoja vaatteita. Jostain syystä ovat vain kerta toisensa jälkeen jääneet valikoitumatta päälle. Niimpä päätin, että nyt on niiden aika mennä.

Miltäs näyttää? Oletko sinä tulossa UPEE:seen? Toivottavasti törmään mahdollisimman moneen teistä siellä! 🙂

muoti vastuullisuus tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *