Vapaat, jotka tuntuivat lomalta

Niin niin niin kaunis auringonlasku, josta tulette näkemään enemmän kuvia erillisessä postauksessa, sillä mielestäni se ansaitsee ehdottomasti omansa.

Äidin ja Tyynen kanssa lenkillä ollessamme pysähdyimme lättykahvilaan lätyille, mitä ennen Tynde pulahti järveen viilentymään.

Jälleen vietin Pispalassa yhden rauhallisen ja uskomattoman rentouttavan illan. Nautin tuosta levollisesta olosta niin paljon, etten millään olisi malttanut mennä nukkumaan, vaikka väsyttikin.

Muistatteko, kun tällaiset kuvat olivat muotia? Haha! Jos joku ei muista, niin tämä oli siis silloin, kun itse olin yläasteella eli jo tovi sitten. 😀 Tuolloisesta blogistani näitä kuvia löytyi melkein joka postauksesta.

Säiden puolesta minun varmaankin piti alunperin syntyä johonkin toiseen maahan. Johonkin, missä valoa ja tällaisia auringonlaskuja riittää ympäri vuoden. Vakavasti ottaen; mihin ikinä elämä minut viekin, olen älyttömän kiitollinen siitä, että olen saanut syntyä Suomeen.

Jonkin aikaa emmin tämän kuvan julkaisemista, sillä kasvoni epäpuhtaudet näkyvät varsin hyvin, mutta lopulta tulin siihen tulokseen, että miksi en muka julkaisisi? Tältä minä näytän suurimman osan ajasta.

<3

Tällä viikolla viikonloppuni koostui torstaista ja perjantaista eikä olisi täydellisemmin voinut sattua, sillä nuo päivät olivat ainakin täälläpäin viikon helteisimmät. Torstaina otin vähän aurinkoa ja näin ystävää. Illalla menimme vielä äidin kanssa katsomaan jo mainittua auringonlaskua. Perjantain vietin tosiaan Pispalassa. Aivan kuin pieni loma olisi takana. Niin hyvin mieli nollaantui noiden parin päivän aikana. Lauantai-aamuna kävellessäni bussipysäkiltä töihin tuntui melkein kuin olisi ollut aikainen aamu Texasissa – niin lämmin ja hiostava ilma oli. Tällaisia päiviä lisää!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *