Yksi yö jouluun

Moikkamoi!

Halusin tulla jutustelemaan vähän vielä ennen kun on aika rauhoittua joulun viettoon. Itsellänihän on vielä tämä viikonloppu töitä, joten varsinaisesti pääsen laskeutumaan joulutunnelmaan vasta ihan viime metreillä, vaikka on meillä töissäkin soineet joululaulut ja ollaan tarjoiltu asiakkaille glögiä, pipareita sekä riisipuuroa. Minun ei koskaan aikaisemmin ole tehnyt niin paljon mieli joulutorttuja kuin tänä vuonna. Olenkin ehtinyt niitäkin nauttimaan jo yhden jos toisenkin. Joulun pyhinä olisi tarkoitus kokeilla samaisia torttuja Nutellalla höystettynä. Veikkaan, että tulen rakastumaan niihin ikihyväksi, suuri suklaanystävä kun olen!

1C374D2F-2DFA-429B-89D4-D3343A36AAB0.jpeg

2B876FD1-AF43-40B1-A00E-4DEA4259C895.jpeg

Viime päivät ovat kuluneet enimmäkseen töiden parissa, lukuunottamatta torstaita, jolloin vietin vapaapäivää ja kävin moikkaamassa koirabestistäni Tyyneä, joka jälleen kerran yllätti minut energiallaan. Käytiin yhdessä tunnin lenkillä, jonka jälkeen katseltiin hetki TV:tä ja Tyyne sai nauttia rapsuista. Pian olikin aika suunnistaa edellisenä iltana varaamalleni kampaajalle hiustenleikkuuseen ja kuten kuvista näkyy, lyhyeksihän se vedettiin! Kuvat eivät ehkä ihan tee oikeutta, sillä niissä on jo yksi yö nukuttu uusilla hiuksilla, mutta olen itse lopputulokseen todella tyytyväinen ja iloinen, että uskalsin vihdoin leikata polkan. Pitkät hiukseni olivat kovin huonossa kunnossa, mutta en aikaisemmin ollut raaskinut niistä luopua, sillä pelkäsin, etteivät lyhyet hiukset sopisi minulle. Keskiviikko-iltana sain jälleen kerran päähäni, että nyt minä sen teen ja varasinpa siltä seisomalta itselleni kampaaja-ajan, jotta en voisi enää perääntyä. Ai että, hiukseni tuntuvat nyt ihanan terveiltä enkä ole katunut hetkeäkään! Saahan ne pitkätkin hiukset sitten taas kasvatettua takaisin, mikäli haluan. Monet, kampaaja mukaanlukien, ovat myös sanoneet, että näyttää siltä, kuin hiukseni olisi myös värjätty, sillä jäljelle jäi vain oma väri, joka kuulemma näyttää yllättävän tummalta ilman vaaleaa latvaa.

2627F8F4-8B5D-420A-A3BF-26D5AEF5053C.jpeg

6A11C238-2B6C-415A-AB6B-0CDC0B6D85EA.jpeg
Eilen tein joululahjoihin vielä viimeiset fiksaukset, joten nyt kaikki alkaa olla valmista joulua varten, ihanaa! Illalla kävimme myös veljeni kanssa järven jäällä luistelemassa pitkästä aikaa. Olin todella väsynyt ennen lähtöä, mutta onneksi jaksoin mennä, sillä luisteleminen todellakin piristi!

Täällä blogissa ei muuten kovin usein nähdä tämän postauksen kuvien kaltaisia nauru-tilannekuvia, sillä en koe olevani niissä parhaimmillani, mutta kiva näyttää välillä tätäkin puolta itsestäni. 🙂 Näissä kuvissa näkyvä tyyppi on kuitenkin se aidompi minä poseerattujen kuvien rinnalla. Mikähän siinä on, että monesti on omasta mielestään rumimmillaan silloin, kun on aidoimmillaan? Jaa-a, sanoppa se.

Tulipa taas höpöteltyä niitä näitä. Tuntuu, että poukkoilen tällaisissa postauksista aina asiasta toiseen. No, tässä vaiheessa haluan toivottaa teille jokaiselle ihan mahtavaa ja rauhallista joululua!! <3

0310D067-2EF6-4B65-8332-5975EFC9E99C.jpeg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *