Yllätysvierailulla Texasissa!

Edellisessä postauksessa puhuin lentolippujen varaamisesta ja viime hetken valmisteluista. Kuten arvata saattoi; täällä sitä taas ollaan – Texasissa! 

Olen hieman taikauskoinen, joten en halunnut juurikin siinä edellisessä postauksessa vielä paljastaa, minne olen menossa, vaikka vinkit olivat aika selvät. Pelkäsin tuottavan huonoa onnea, jos huutelen asiasta etukäteen.

Myös kihlatulleni, jota tänne tulin katsomaan, reissu tuli täytenä yllätyksenä! Olen aina halunnut yllättää hänet näin ja nyt tarjoutui aivan täydellinen tilaisuus. Kyllähän hän menikin aika sanattomaksi, kun olimme sopineet soittelevamme torstaina ja hän oli täällä valmistautumassa puheluun, kun yht’ äkkiä pimpotinkin oviekelloa. 😀

Saavuin tänne siis eilen, joten kovin paljoa ei olla vielä ehditty tekemään. Käytiin ainakin meksilolaisessa syömässä. Ah, olin himoinnut sitä kauan!

Aikamoinen jetlag tuntuu vielä toistaiseksi painavan päälle. Heräsin ensimmäisen kerran täysin virkeänä kahdeltatoista yöllä, seuraavaksi kahdelta, jonka jälkeen valvottiin parituntia ja jatkettiin sitten vielä pari tuntia unia. Aika katkonaista menoa siis.

Kihlattuni on nyt töissä, joten vielä on pari tuntia aikaa tapettavana ennen kuin voidaan aloittaa viikonloppu yhdessä!

suhteet oma-elama matkat ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *