Pehmeä cashewpuuro
Tämän päivän jälkkäriksi pyöräytin mustaherukka-cashewpuuroa. Tosi täyttävää ja erittäin nopea valmistaa. Puuroon oli pakko heittää sekaan myös vähän lempimausteita, kanelia ja kardemummaa.
Ainekset:
4 dl cashew-pähkinöitä
200 g mustaherukoita
nesteeksi pakuriteetä
1 rkl mustaherukkajauhetta
1-2 rkl Acai-marjajauhetta
kanelia
kardemummaa
ripaus laadukasta suolaa
makeutus oman maun mukaan, (itse halusin low-carb -version ja laitoin erytritolia, mutta luonnollisempi ja terveellisempi (?) versio voisi olla hunaja tai banaani)
Liota cashew-pähkinöitä muutama tunti tai mielellään vaikka yön yli vedessä. Kaada vesi pois ja huuhdo pähkinät. Heitä pähkinät tehosekoittimeen ja kaada jäähdytettyä pakuriteetä sen verran, että saat seoksesta sopivan puuromaisen koostumuksen. Blendaa pähkinä-pakuritee -seos tasaiseksi ja lisää joukkoon marjajauheet, mausteet ja makeutus. Sekoita ja tarkista maku.