Piparminttu-mulperisuklaa

Siljan Reseptivihko

 

Piparminttu-mulperi raakasuklaa:

4 dl kaakaovoita

1 rkl kookosöljyä

1 dl lucumaa

1 rkl macaa

1 rkl soijalesitiiniä

1 dl raakakaakaojauhetta

2 rkl kaakaonibsejä

2 rkl agavesiirappia (tai juoksevaa luomuhunajaa)

ripaus laatusuolaa (itse laitoin himalajansuolaa)

0,5-1 dl mulpereita

1 dl mantelirouhetta

2 tippaa Japol-piparminttuöljyä

 

Sulata kaakaovoi ja kookosöljy vesihauteessa. Sekoita joukkoon kaikki muut ainekset. Kaada seos jääpalamuotteihin tai karkkivuokiin tms. Nosta pakastimeen noin 30 minuutiksi. Nautiskele vaikka hyvän kahvin kera.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.