Flunssainen päätös viikonlopulle

Olimme viikonloppuna Helsingissä Helsingin sarjakuvafestareilla. Lisäksi Katie järjesti blogitapaamisen, johon osallistuin. Phocahispida:n blogissa löytyy kuvia tapaamisesta. Itse en kameran kanssa heilunut (muuta kuin otin kuvan herkullisesta juustokakkupalastani). 

Oli ihana tutustua muihin bloggaajiin kasvotusten ja Katie oli hankkinut tulevalle vauvalleni pienen lahjankin! Kiitos siitä, värit ja kuvat osuivat kyllä oikeaan!

Suloinen kettubody 56cm ja pöllösukat! <3

 

Vastaavanlaisiin tapaamisiin olisi mukava osallistua, jos ei asuisi täällä kaukana. Mutta ilmoittelen, jos eksyn Tampereelle tai pääkaupunkiseudun suunnalle vauvan kanssa. Ehkä saadaan jonnekin tapaaminen aikaiseksi. :)

Itse sarjisfestarit menivät odotetunlaisesti. Seura sai vähän rahaa kerättyä myymällä uusinta julkkariamme ja muutama sarjakuva-albumikin tuli hankittua. Lisäksi kävimme Perkeros-albumin julkaisupippaloissa Molly Malonessa. Hauskaa oli!

Cyril Pedrosa, JP Ahonen ja David Petersen ovat omia suosikkejani sarjakuvataiteilijoista. Ehkä joskus itsekin osaan piirtää yhtä hyvin ja kertoa tarinoita samalla lennokkuudella kuin hekin. Perkeros on muuten ehdottomasti lukemisen arvoinen teos! Suosittelen lämmöllä!

Omistuskirjoituksen lisäksi saimme JP:ltä aivan ihanan originaalityön! Tämä menee kehyksiin kirjahyllyyn! 

Lauantaina kävimme testaamassa Virgin Oil -ravintolan ja täytyy myöntää, että oli muuten hyvät ruuat ja nopea asiakaspalvelu (paitsi se laskun saaminen, mutta sehän aina tuppaa kestämään, ainakin omasta kokemuksesta...). Valitsin listalta katkarapurisotton vuohenjuustovaahdolla ja ruohosipulilla höystettynä ja S söi pizzan. Molemmat erinomaisia!

 

Sunnuntaina iskikin sitten flunssa ja siitä olen kärsinyt nyt muutaman päivän (kurkku ei enää tänään ole ollut kipeänä). Lisäksi vauva on juoksuttanut minua öisin vessassa (neljä kertaa / yö) ja sunnuntain ja maanantain välinen yö oli muutenkin hirveän tuskaisen oloinen, kun heräilin harjoitussupistuksiin (eivät edelleenkään koske, mutta ovat selkeästi voimistuneet). Voi olla että muutenkin tukkoinen olo saa oman kipukynnyksen ja jaksamisen äärirajoille, joten pienikin epämukavuus on vaikeaa. Erilaisia menkkakipuja ja jomotuksia tuntuu olevan. Ei malttaisi odottaa, että synnytys käynnistyisi ja tämä odottaminen loppuisi.
 

Kommentit

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Oli todella kiva nähdä! Olisin halunnut enemmänkin vaihtaa kuulumisia, mutta jotenkin sen naperon vahtaaminen vie niin ison osan keskittymiskyvystä että (vähäisetkin) sosiaaliset taidot jää taka-alalle...

Meidänkin neiti oli su aamuna ihan flunssainen, ärsyttävää. Toivottavasti ei tartutettu suhun (tai muihinkaan). Nuo viimeset viikot oli niiiin raskaita, huh huh! Tsemppiä! :)

Silkkitassu

Todennäköisempää että sain tämän mieheltä ja ilmastoidussa autosta matkustamisesta. 
Paranemisia pikkuiselle! 

Kaikkien pikkuiset olivat kyllä niin herttaisia, että ei osannut kuin vain ihmetellä ja seurailla niiden touhuja. Lapsissa on jotain hypnoottista kyllä. :D 

HelloAochi

Ihana oli tavata! Tervetuloa tännepäin toistekin, vaikka ihan meille asti :D

Silkkitassu

Pitää tulla poikkeamaan! Oli tosi mukava nähdä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.