Rakenneultra kuulumiset

ultra13052013_pienempi.jpg

Everything is A-OK!

Kävimme 13.5.2013 rakenneultrassa. Ultrauksessa kesti 20 minuuttia ja ultraaja tarkasteli kaikki sisäelimet ja totesi kaiken olevan kunnossa. Vauva liikkui hyvin ja istukka oli takaseinässä ja sydänäänet olivat hyvät. Painoarvio 354g. Ultraaja myös selitti kaikki pituudet ja ympärysmitat sun muut, mutta arvatkaapa muistanko niitä enää tai kirjoittiko hän niitä neuvolakorttiin. Noh. kaikki oli kuitenkin niissä mitoissa missä pitääkin. 

Sitten tiedusteltiin sukupuolta….

Pikkuinen päätti että hän ei sitä paljasta ja istui koko loppuajan risti-istunnassa aivan kohdun pohjalla. Damn… olisi pitänyt sanoa ultraajalle jo ihan alkuun, että haluamme tietää sukupuolen niin ehkä hän olisi tarkastellut sitä jo alkuunsa, silloin kun vauva vielä liikkui… :/ 

Eli jännätään sitten loppuun saakka (ihanniinkuinenmenettäisiyöunianimuutenkin). Pakko kait sit vain tehdä vaatehankinnat siten että ne ovat mahdollisimman neutraaleja ja sopivia molemmille. Alla viikonlopun hankinta etelä-Suomen reissulta (kiitokset Vaihtovaateringille!).  

 

bzasogzakbhnk3woz1xnieg19ygyvvib1hrvigytims.jpg

 

Olo on ollut tosi hyvä (menossa nyt rv 21+2), mutta tänään tuntuu että mikään asento ei ole hyvä ja liikkuminen on tuskaista. Tai toisaalta hidas kävely tuntuu helpottavan. Enkä oikein tiedä edes mihin sattuu… lonkkiin ehkä.. vatsa tuntuu painavan kaikkea. Toivottavasti tämä on vain ohimenevää eikä vaadi normaalia enempää lepoa, töissäkin kun on kiirettä. Tänään olisi Jyväskylässä myöskin Yläkaupungin Yö, joten olisi ihan mukava päästä käymään kaupungilla, mutta katsotaan hyvittääkö sinne mennä, jos olo on tukala. 

Valitsin jo asunkin.

9ykmcrhrvdbj4y7pvgtbi_pfwb_ortenzj5clwt-qdu.jpg

 

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (5)
 1. Ujo kaveri tuo vauva 🙂 Onko teillä rattaat jo hankittuna? Mulla olisi yhdet jouten, jos kiinnostaa niin lisää infoa saa&tulla katsomaan tms 🙂

  1. Rattaita ei ole vielä, mut luultavastikin yhdet ollaan saamassa sukulaisten tutulta. Jos ei niitä saada niin pidän mielessä tarjouksen. 🙂

   1. oukidoukki 🙂 http://freemarket.kiev.ua/images_message/2143/285028/868341/1549179.jpg meidän on siis tälläiset mutta vsiniset+mustat, ja vauvankoppa on musta.

    näihin saisi tilattua yhtä isot renkaat eteen, niin olisi sekä maastossa että asfaltilla kivat 🙂

 2. Eikää, teillä sitten kävi samanlailla tuon sukupuoli asian kanssa kuin meillä! 🙁 Lohdullista on toki se että rakenneultrasta ei enään järin pitkä matka ole, loppuraskaus kuluu aika äkkiä! Niin ja, itse pääsin kyllä vielä neuvolassa ultraamaan lasta rakenneultrankin jälkeen kun surkuttelin sitä että ei saatu tietää, tokihan meidän tyyppi oli sitten niin jalat ristissä että asiaa tutkittiin kaiken kaikkiiaan viisi kertaa ja ei selvinnyt millään noista kerroista. Toki tuo neuvolaultraaminen lienee vähän terkkarista ja neuvolasta kiinni, mutta kannattaahan sitä aina tiedustella jos vaivaa että suostuuko/pystyykö terkkari asiaa vilkaisemaan.

  1.  

   Pitää tiedustella. Torstaina ois seuraava neuvola. 🙂 aika onneks menee nopeasti, joten ei tämä nyt ole mikään maailmanloppu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *