RV6

Rv6 lähti käyntiin.

Tehtiin 24.3.2022 toinen raskaustesti ja siinä ei ollutkaan enää hento viiva tikussa, vaan selvä plussa. Samalla varasin ajan ensimmäiseen neuvolaan. Nyt toisella kierroksella erilaista neuvolassa näyttäisi olevan ainakin se, että äitiyskortti on sähköinen, sinänsä kätevää, että siellä pystyy sitten paremmin seuraamaan kaikkea ja laittamaan myös omia ajatuksia ylös! Myös liikunta ja ruokapäiväkirjat tms. löytyvät sieltä. Paperisena todennäköisesti hävittäisin ne helposti tai unohtuisi kotiin useammin kuin kerran. Puhelin sentään kulkee aina mukana. Lasketuksi ajaksi tähän tietoon tulisi 30.11. mutta tämä on laskettu 28 pv kierron mukaan, kun minulla on ollut lyhyempi yleensä. Epäilen kuitenkin, että (kuten siskonsakin) tämä tulee pysymään yksiössään lasketun ajan yli eli joulukuun puolelle. Raskausapiksi valikoitui Preglife ja sen mukaan nyt ollaan menossa 5+4, kun taas neuvolan iPana appi näyttää 5+1. Molemmilla laskutavoilla ollaan kuitenkin rv6 :ssa. Neuvolassa sitten varmistuu tarkka aika ja muutan Preglifen sitten sen mukaiseen.

 

Varhaisultra vai ei?

Edellisellä kerralla kävin yksityisellä varhaisultrassa ja pohdin kävisinkö nytkin… Oletko käynyt varhaisultrassa vai odotellut ensimmäiseen neuvolakäyntiin? Maltanko siis odottaa pääsiäisen yli vai en…Nyt tarvitsisi hyviä vinkkejä puolesta ja vastaan. Tällä hetkellä itsestä tuntuu, että kyllä mä jaksan sinne pääsiäiseen odotella, kohtahan se onkin. Toisaalta taas sitten malttamattomuuteni on sitä mieltä, että tietysti menet tarkistamaan…

Pahoinvointi ei ole vielä alkanut, mutta olo on hyvin turvonnut ja ilmaa on vähän liikaakin. Kävin ostamassa korkeavyötäröisiä alusasuja, kaarettomia liivejä, Carriwellin tukilegginsejä sekä pari collegemekkoa. Blaa:lla on ihana keltainen mekko (taskut!) ja sen löysinkin alesta! Noita raskausoireita kuitenkin selkeästi odottaa, jotta tässä kohtaa myös mieli myös ymmärtää, että kyllä tässä raskaana ollaan eikä vaan kuvitella. Viiva ei pelkästään vakuuta. Vaikka se selkeä olikin, kuten kuvasta näkyy.

 

Raskaustesti rv6
 

 

Huomenna on jo huhtikuu! Lumi sulaa pois hyvää vauhtia ja keväänmerkkejä tulee esiin! Pari suunniteltua ostosta tässä pitää vielä tehdä, nimittäin nukkumista helpottamaan tarvitsen tyynyn jalkojen väliin sekä jonkun hyvin kevättakin. Nykyinen talvitakkini on turhan paksu liikkumiseen. Rauhallista kevättä kaikille!

perhe raskaus-ja-synnytys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *