Sittenkin varhaisultraan

Varasin sit varhaisultran. Torstaina kesken työpäivän mennään läheiselle yksityiselle lääkäriasemalle S:n kanssa. En ollut edes kuullut tästä pienestä jyväskyläläisestä perheyrityksestä, mutta ainakin hinnan puolesta vaikuttaa paremmalta kuin suuret paikat. Ja sain nopeasti ajankin. 🙂
Minunhan ei siis aluksi edes pitänyt mennä varhaisultraan, mutta aika tuntuu matelevan ja haluan hieman selkeyttä taas ajatuksiin ja tuntemuksiin. Jännittää.
7+0.

hyvinvointi terveys
Kommentit (3)
  1. Minttumaaria, Kävin Lääkäripalvelut Österbacka nimisessä paikassa täällä Jyväskylässä. Hinnaksi tuli 110 euroa kelakorvauksen jälkeen, kun siellä ei ole vastaavanlaista käyntimaksua kuin terveystalolla tai mehiläisessä. Toimenpide itsessään maksaa siis kaikkialla suunnilleen tuon verran, mutta muualla hintaa korottaa käyntimaksut/toimistomaksut..  

  2. Hei!

    Saako kysellä, että millä yksityisellä kävitte? Itse pohdin tässä myös yksityiselle menemistä, sillä omassa ekassa ultrassa neuvolassa, jonka terveydenhoitaja teki, ei oikein näkynyt mitään muuta kun suurentunut kohtu. Koita siinä sitten olla stresaamatta ja odotella!
    Mutta aika kovia nuo yksityisen hinnat ovat, 200 euroa ja ylikin Terveystalolla ja Mehiläisessä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *