Korona vauvavuoden keskellä

Korona uutisten keskellä pohdimme eilen puolison kanssa sitä miten pieni vaikutus koronalla on nyt omaan elämään. Vauvan kanssa on käyty lähinnä muskarissa ja se on  nyt peruttu. Oma toimeentulo tulee äitiyspäivärahasta ja kotihoidontukikin on jo valmiiksi haettu. Kotonahan tässä enimmäkseen on muutenkin oltu. Elämään ei siis luvassa muutosta. Työkin sellainen jossa tämän seurauksena riittää vain enemmän töitä.

Aloin jo aiemmin säästää hoitovapaata varten ja nämä uutiset eivät siis muuta omaa kulutuskäytöstä mitenkään. En ole muutenkaan syönyt viime aikoina ulkona, mutta nyt harkitsen sitä ruuan tilaamisen takia koska yrittäjät.. Puoliso pystyy tekemään etätöitä ja sekin on etuoikeutettua. Kaikenkaikkiaan siis ylipäätään etuoikeutettu tilanne, jossa oikein mikään ei muutu.

Se mikä huolettaa on molempien vanhempien tilanne. Siksi emme käy nyt vierailulla ja voi vain toivoa etteivät sairastu vakavasti. Toki emme halua kenenkään muunkaan sairastuvan, joten toimimme vastuullisesti. Suunnitelmissa olleet matkat ulkomaille jäävät nekin nyt välistä. Onneksi emme olleet ehtineet niitä varata. Säästöä siis tämäkin. Ikävää sellaista.

 

Toivotaan tilanteen pysyvän hallinnassa.

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *