Kuulumisia ja kuukauden läpikäynti

Simple year

Huhtikuuhun siirrytty ja maaliskuu taputeltu läpi. Kirjoittelen edessäni tuo ylläoleva hyvin perusaamiainen. Maaliskuu oli kiva kuukausi siitä, että tehtiin kaksi matkaa tässä kuussa. Toinen oli jo aiemmin bloggaamaan Tallinnan matka ja toinen oli pääsiäinen Himoksen laskettelurinteillä ja hiihtoladuilla. Koska blogin on tarkoitus kertoa hieman yksinkertaisesta elämästä ja munimalistisestakin ajattelusta voi heti todeta, että taloudellisesti matkat olivat pienen budjetin onnistuineita reissuja. Tallinnan matkalle jäi hintaa hieman enemmän kylpylän valinnan johdosta, mutta Himoksen matka oli meille lähes maksuton johtuen yhden perheenjäsenelle työpaikan edusta ja loma-osakkeesta. 

Himoksella kävin laskemassa yhden illan: rinteet olivat jo aika jäisiä ja jaloilla sai todella tehdä töitä. Hiihtäminen on myös talven aikana jäänyt vähälle ja omilla luistelutyylin Fischereillä meno oli aika hikistä. Kuitenkin tuli hiihdettyä. Säät olivat mitä mainioimmat ja ajettiinkin lumipyryn alta takaisin kotiin jo eilen.

Kuvasta näkyy eräs iltapäivän jo kohtuullisen vähällä lumella olevista mäistä.

Tässä kuussa muuten elämä oli hyvin paljon töitä ja treeniä. Ehdin tehdä pari alustavaa juoksulenkkiä, joita talvella en ole tehnyt. Pystyin myös välttämään uusien kaupoissa olevien Asics nimbuksien keltaisen värin oston (oletteko nähneet tätä väriä, se on ah.. Wau!). Ilmeisesti myös lesti on nyt hieman kapeampi kuin reilu vuosi sitten ostamissani. Sen sijaan tässä kuussa mukaan tarttuneita ostoja olivat mm. Nämä Iittalan vihreät lasit, joka ensimmäisessäkin kuvassa näkyy. Ennestään näitä oli mustina, mutta päädyin ostamaan myös vihreitä kuusi kappaletta. Lisäksi testiin tuli mm. Lancomen Sokoksen kampispäivän tarjouksessa ollut kasvovoide. Tätä en ole vielä ehtinyt kokeilla, kun varastossa on ollut vielä joululahjaksi saatuja Biothermin voiteita.

Testiä odottamassa. 

Kokonaisyhteenvetona tästä yksinkertaisemmasta elämästä voisi sanoa, että säästössä on nyt aikalailla 3000 euroa viime lokakuusta säästettynä. Tässä kuussa säästöön jäi n. 150 euroa. Rahat ovat loppujen lopuksi tulleet aika pienellä vaivalla säästöön eikä prokkis ole ollut haastavaa lainkaan. Huhtikuussa ja toukokuussa uskon saavani sivuun hieman isompiakin summia kun kesää kohti vapaa-aika kuluu yhä enemmän yleensä urheilun parissa ja välineitä ja tarvikkeita lukuunottamatta harrastaminen ei ole kovin kallista. Miten paljon sinä uskoisit pystyväsi säästämään kuukausittain? Oletko pohtinut säästämisen aloittamista?

Kommentoi