Raskaus survival pack- vaatteet

Postaus ei sisällä maksettuja mainoksia tai yhteistöitä. Kaikki tuotteet etsitty omalla vaivalla.

Raskaus on kuukauden päästä puolivälissä. Oma fiilis oli, että koska tila on väliaikainen ostan alusta asti sellaisia vaatteita millä selviää koko raskausajan ilman, että tarvitsee miettiä ja käyttää isoja summia. Iso tärkeä kriteeri oli, että en halua mummoutua. Osa äitiysvaatteista mitä on tullut vastaan on ollut sellaista voit-sitten-unohtaa-itsesi-kokonaan-koska-susta-tulee-ÄITI.

Eli tässä oma listani kyseisen ilmiön taltuttamiseen:

-hyödynsin kaapista kaikki oversized mekkoni käyttöön tähän saakka. Samoin kaikki reilummat kauluspaidat ja rennommalla mitoituksella olevat housut. Onneksi olin säilyttänyt myös muutamia jumppatrikoita, jotka ovat joko venyneet käytössä tai alunperin jo ihan inasen liian pieniä

-äitiyshousut hmltä. Näille jäi alennuksen (kampis) jälkeen hintaa noin 30 euroa. Olivat siistit ja eivät näytä äitiyshousuilta ulospäin. Ostin samalla neljän sukkahousut ota 3 maksa 2 systeemillä ja nämä olivat 20 euroa (mamma sukkikset on muuten loistavia, mutta valuvat jatkuvasti alaspäin!)

-Zalandolta ihana äitiys kukkatunika-mekko kesää ajatellen. Tämä oli tosi naisellinen ja kiva, 24 euroa

-sattumalta Lidlin (jep, en ikinä ole ostanut täältä vaatteita ja hyi epäeettisyyttä) farkkumekko äitiyteen 12 euroa. Tämä oli vain todella kaunis.

-kahdet urheilurintaliivit, jotka eivät paina ja ovat yhtä kokoa suuremmat kuin aiemmat liivini. Näitä käytän sitten arjessa. Alesta 12,50 euroa ja 20 euroa (Reebok ja Nike). Jossain vaiheessa tulen tarvitsemaan imetysliivejä, joten yritän sinnitellä sinne jonnekin loppuraskauteen saakka.

-treenitrikoot mama meiningillä x2 sportamore (muualla olivat aika hitsin kalliita) alesta 20 euroa kipale, pitkähihanen mama treenipaita+ toppi yht 10 euroa. Urheilevalle ihan must ostos. Käyvät myös olohousuista.

Siinäpä se. Yritän sinnitellä niin pitkälle kun mahdollista ostamatta muuta. Tämä raskauspolun meneminen pukeutumisen puolesta omaa identiteettiä menettämättä on toistaiseksi mennyt ihan hyvin.

Ja jos tuolla Helsingin liikenteessä on aamuisin se joku kuka täydessä metrossa tai junassa seisoo ja puhaltelee muiden istuessa olen se todennäköisesti minä. Koska ulkopuoliset eivät ymmärrä, että olen raskaana ja seisominen ja pahoinvoiminen ovat viime aikoina tästä syystä olleet lempiharrastukseni voin ystävällisesti todeta, että olisi maailman ihaninta jos vaunuissa olisi suurella tekstillä merkintä paikkojen yläpuolella jossa lukisi ’VAIN RASKAANA OLEVILLE’. Eräänä aamuna harkitsin jo huutavani täydessä vaunussa, että kuulkaas olen raskaana tiedoksi vaan teille kaikille 50 ihmiselle, että saisinko nyt jonkun paikan mihin istua.

 

perhe raskaus-ja-synnytys ostokset ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *