Syksyn aikana testatut ihonhoitotuotteet - suosituksia

Simple year

Heinäkuussa päätin uusia hieman kaapin kosmetiikka sisältöä ja vierailin Lumenen tehtaanmyymälässä ja hain sieltä joitain tuotteita käyttöön. Näissä purkit ovat uudistuneet näiden mallien jälkeen kyllä, mutta teen silti postauksen näistä. Lisäksi toinen kokeilussa ollut sarja on ollut The body shopin tea tree oil sarja.

 

Lumenelta testissä olivat Arctic berry cocktail oil, timefreeze kiinteyttävä seerumi, ihon sävyä korjaava seerumi sekä glow boost. Näistä berry cocktail oilia olin aiemmin jo talvella käyttänyt kuivaan ihoon sekä glow boost on ollut aikalailla jatkuvassa käytössä meikin alla.

Sen sijaan time freeze oli itselle ihan uusi niinkuin ihonsävyä korjaava voidekin. Ihon sävyä korjaavaan voiteeseen en ehkä tykästynyt niin. Tähän vaikuttaa se ettei omalla iholla ole hirveästi mitään pigmentti ongelmaa tai punoitusta noin yleisesti. Sen sijaan Time freezen koin aika hyvänä seerumina ja sitä onkin tullut paljon käytettyä iltakäytössä.  Arctic berry cocktail on ollut käytössä nyt säiden hieman kylmennettyä myös iltaisin ja se antaa kivaa boostia kasvoille jos meinaavat olla kuivat. Oma ihonlaatu on herkkä/ja ei kovin helposti rasvoittuva. Mutta näistä tosiaan ehdottomia ostoksia ovat mielestäni tosiaan glow boost sekä Arctic berry cocktail ja tulevat varmasti olemaan osana omaa ihonhoitoa pidemmällekin.

 

Toinen kokeilemani sarja oli The body shopin tea trea oil-sarja.

Ensin ostin sarjasta vain tuon pienen öljypurkin, jonka huomasin tehokkaaksi esimerkiksi finneille ja muille puhdistamaan ihoa mikäli nmiitä ilmeentyi. Tässä öljyn tuoksu on hieman voimakas, joten ollut itsellä lähinnä iltakäytössä. Kuvassa oleva puhdistusaine on myös ollut ihan ok ja rauhoittaa kivasti. Samoin kuin kasvovesi (iso pullo). En ole käyttänyt sarjaa ihan joka päivä, koska ihoni on aika herkkä ja tuntuu että olisi saattanut kuivahtaa hieman liikaa, mutta ollut todella hyvä tuo öljy varsinkin ja tuonut kirkkautta selkeästi ihon väriin. En ole yleensä hirveästi käyttänyt The body shopin ihonhoitosarjoja, mutta tämä oli todella hyvä kokemus ja ainakin öljy jää itselle käyttöön erityisesti epäpuhtauksien ilmetessä (todella hyvä tuote esim nenän iholle mustapäitä preventoimaan!).

 

Jouluksi onkin tarkoitus ostaa joltain merkiltä vielä uusia yö ja päivävoiteita, nyt syksyn ajan käytössä on ollut Lumenen c-vitamin sarja mikä on ollut ihan ok, mutta ehkä talvelle jotain vieläkin kosteuttavampaa. Onko vinkkejä herkälle iholle mistä itse olette tykänneet? Saa olla kalliimpaakin sarjaa, Lumenelta nyt lähinnä käytössä ollut siksi että tehtaanmyymälästä tuli kesällä ostettua kunnon määrä syksyä ajatellen kaikenlaista. Otan mielelläni suosituksia vastaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.