Vauvan kirpparivaatteet x 4

Asusetti nro 1. Paljonko arvelisit kustannukseksi?

Aiemmin kirjoittelinkin jo meidän vauvavuoden budjetista ja kuluista. Mainitsin osittain myös, että meillä on kulunut rahaa vaatteisiin ensimmäisen kahdeksan kuukauden aikana noin neljäsataa euroa myytyjen vaatteiden jälkeen. Tähän on siis laskettu mukaan myös ne vaatteet mitä olen säilyttänyt vielä, jotka ovat olleet sen verran unisex, että menisivät kummalle tahansa sukupuolelle jos (ei nyt suunnitteilla) päättäisimmekin myöhemmin vielä lisääntyä. Käytännössä kustannus tarkoittaa siis noin 50 euroa/kuukausi. Ei siis paha!

Olen ostanut vaatteita uutena, sekä käytettynä. Tässä postauksessa ajattelinkin, että olisi kiva esitellä muutama käytettynä ostettu asupostaus, jossa vaatteet eivät ole enää uudenveroisia, mutta edelleen käyttökelpoisia. Itse mielelläni luen muiden postauksia kivoista löydöistä. Meille myös on tullut jonkinverran vaatetta ilmaiseksi kavereilta, mutta tämä postaus koskee käytettyjä joltakulta muulta ostettuja vaatteita. Nyt siis käytössä koko 74 (pahoittelut, mutta en alkanut näitä postausta varten silitellä).

Asusetti nro 1. Newbie kuolalappu, osana pakettia ja kustannus noin 0,5euro, Mini Rodini body, jossa kauluksessa tahraa (peittyy lapun alle) 1 euro sekä hm housut, jotka osana vaatepakettia noin 2euroa. Yhteensä siis 3,5euron asukokonaisuus.
Asusetti 2. Name it housut ja jonkun tekemä DIY body. Osana vaatepakettia yhteensä noin 4 euroa.
Asusetti nro 3. Kahdesta eri vaatepaketista otetut college (hm) sekä collegehousut (sinsay). Yhteensä noin 4 euroa.
Asusetti nro 4. Newbie body 3 euroa sekä vaatepaketissa tulleet housut noin 2 euroa. Yhteensä 5 euroa.

Näiden etuna on, että eipä tarvitse harmitella tulevia tahroja tai mahdollista pilalle menoa. Voi huoletta laittaa myös hiekkalaatikolle, vaikka tietysti suosikkeja yrittääkin varjella. Meillä toki on uutenakin ostettuja vaatteita (ja isompia kokoja, jotka menevät jo pidempään on meillekin ostettu enemmän uutena). Tämä koko menee meillä kuitenkin lähinnä kesän läpi, joka on lyhyt aika joten pian nämäkin vaatteet pääsevät ehkä jatkamaan elämää jonkun muun vaatekaapissa. Mielestäni ihan hyvää vastapainoa tuoda tällaisia postauksia senkin ohella, että instagram täyttyy nykyään niin paljon yhteistyöpostauksista, että harvemmin tulee nähtyä niitä käytettyjä mainostettavan kenenkään kuvissa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *