Ladataan...
Simply Beautiful

Yksi isoin syy, miksi tämän blogin perustin, oli että halusin linkkailla kaikkia kivoja juttuja mitä tulee kohdalle. Jokin paikka, mihin koota "kaikkea kivaa". Osittain siksi nimi "Simply Beautiful". Elämästä löytyy paljon kaunista, kun oikein silmin katsoo ;) Kauniissa asioissa sielu lepää. Tarkoitus on myös linkittää erinäisiä kohdalle tulevia artikkeleita, blogipostauksia ja osallistua omalta osaltani "keskusteluun".

Mutta niin niitä kauniita asioita.

Törmäsin näihin Nicolas Vahé:n tuotteisiin ihan täällä kotikulmilla, nimittäin arvollisessa Millan Putiikissa. Sehän oli melkein rakkautta ensi silmäyksellä! On jo yksi jos toinen tuote päätynyt mukaan, pääasiassa lahjaksi tosin. Tällaiset vähän "gourmet", tai erikoisemmat tuotteet ovat mielestäni mainioita tupaantulias -tai syntymäpäivälahjoja muille. Sellaista ylimääräistä "luksusta", mitä ei välttämättä tule ostettua itse. Sellaisilla on kiva toisia ilahduttaa! Törmäsin näihin nyt täällä nettimaailmassa ja halusin niistä vinkata. Tämä Homenordin sivusto tuotteista on ihanan kaunis ja selkeä! Korillinen tällaisia tuotteita, tie mun sydämeen ;) Kotoisasta Millan putiikistakin näitä tosiaan saa myös tilattua, mutta Homenord ilmeisesti toimittaa myös tännekin sekä yksinkertaisesti on niin kaunis ja selkeä sivusto, että ah! Millan putiikissa taitaa tosin olla suurempi valikoima. En tiedä miksi nämä tuotteet on mulle jotenkin niin "New York" vaikka ilmeisesti tuo Nicolas on ranskalainen ;) (Kyllä nekin kelpaa...) Joka tapauksessa nää on aivan ihania, ja jotenkin pakkausten selkeyskin on todellakin omaan makuuni. Jotenkin niin minun näköisiä tuotteita! Tämä yhdistelmä Ranska, Tanska ja se New York (en tiedä mistä sen tähän revin, mutta revin :). Jotenkin näissä onkin vähän ripaus juuri noita kolmea. Sisältö toivottavasti onkin ranskalaista, ja brändäyksessä ehkä näkyy tuo pohjoismainen selkeys yhdistettynä tuohon ripaukseen New Yorkia ;)

Tässä vähän kuvia ympärämpär surffimaailmaa. 

kuva

Rakastan juuri kaikkea tämän näköistä! oooohhh <3 (kuva)

Värit ja huonekalut, niin ah. Jotain "New Yorkia" tässä, eikö vain?  (kuva)

                                            (kuva)

Näissä kuvissa on jotakin samaa kuin ihanan Tuulian blogissa ja kuvissa - jotakin samaa selkeää ja raikasta henkeä :) Suosittelen tutustumaan ! Tai jos oot jo kokeillut, niin mitä olit mieltä? 

PS. Olen niin innoissani - onpas mukava olla täällä blogimaailmassa takaisin taas! 

Ladataan...
Simply Beautiful

 

Elokuussa se ajatus tuli. On niin paljon asiaa, ja mitä haluaa jakaa, kirjoittaa, saada  omaa elämäänsä itselleenkin muistiin ja julki ajatuksiaan. Perustan blogin! Tai no, uuden. Totta puhuen olen ollut varmaankin ensimmäisiä suomalaisia yhdessä jos toisessa sosiaalisessa mediassa. Perustin ensimmäisen oman (englanninkielisen) blogini vuonna 2005. Kirjoittelin pienen hetken suomenkielistä blogia asuessani ulkomailla. Olin kuitenkin jokseenkin ujo, ja halusin pitäytyä liikoja henkilökohtaisuuksia kirjoittamatta, enkä sitä edes välttämättä kaikille tutuille kertonut, että sellaista kirjoittelen. 

Aiemmat blogini löytyvät täältä: Called By Name 

ja Huomioita.

Jos nyt jotakuta kiinnostaa. :) 

Se on jännä, kun löytää sisäistä rauhaa, lakkaa vähemmän kiinnostamasta "mitä muut ajattelevat". Tämä vuosi 2014 on ollut minulle itselleni henkilökohtaisesti sellainen vuosi - vapautumista tuonkin välittämisestä, ja etenkin siitä. Vapautua entisestään elämään oman näköistä elämää. Thank God suoraan sanottuna! Älä anna toisten määräillä elämäsi suuntaa.

Tämä hiljattian kohdalle tullut kuva on aika hyvä:

From

Tosiaan elokuussa ajatus, lokakuussa toteutus. Heh. 

Blogimaailman lisäksi olen ollut yhdessä jos toisessa sosiaalisessa mediassa: MySpace, Bebo ja kotosuomalainen IRC-galleria aikanaan muun muassa ;) To name a few.  Lempiblogejani on jo vuosien ajan ollut, ja ainoa jota tässä "en enää jaksa lukea blogeja niin aktiivisesti" -vaiheessa olen jaksanut seurata on Kalastajan Vaimo. Aloin lukea Johannan blogia joskus 2008 asuessani itsekin ulkomailla. Johanna on ihqu! Ihana ystäväni piti Turkista blogia, jota ei kyllä enää ole. Sen sijaan, hän on kirjoittanut aivan loistavan kirjan (suosittelen lukemaan): Kotona Istanbulissa - Tositarinoita Turkista

Pokkariversion saa kympillä Suomalaisesta kirjakaupasta, tai vaikka tilattua täältä

Tykkään myös Turun Tildasta ja Almasta. Kaunis Pieni Elämä -blogia ja Kaitaliinan kirjoituksia käyn myös silloin tällöin seuraamassa. Elina on ehdottomasti lemppari-pappini! :) Hänellä on uusi blogi: Wife and Wifestyle.

Blogien tai blogin pitämisen kautta olen ystävystynyt ja tutustunut "reaalimaailmassakin" kolmen ihmisen kanssa. Tullut tuttuja myös meren takaa. 

Aikoinaan seurasin valtavaa määrää blogeja. Nyt on tosiaan kutistunut aika runsaasti seuraaminen, sekä entistä satunnaisemmaksi. Kai kaikkeen väsyy. Aletaan siis kirjoittamaan omaa? lol.