5 kk / 7 kk

Meidän tyyppi on jo 7 kk ja aika on todellakin tuntunut saavan siivet!

Meillä on mennyt mukavasti. Mini on kasvanut kovasti eikä ole enää Mini.

Viimeksi neuvolassa hän oli 7,5 kg 65 cm.

Mitä Mini sitten osaa?

Minihän on nyt kehitysiältään 5 kk. Hän juttelee jo kovasti, nyt on oppinut tarttumaan omiin varpaisiinsa, lelua jo kovasti hakee kädellään ( ei ihan vielä pysy kovin hyvin kädessä). Vielä Mini ei ole kääntynyt, mutta pyörii selällään aksenlinsa ympäri.

 

 

Vielä ei olla maisteltu kiinteitä. Ihan aavistuksen maistoi eilen maissinaksua, mutta ei ole vielä kiinnostunut ruokailusta ylipään. Tissi on ainoa mitä vaatimalla vaatii . Alan tarjota kiinteitä heti, kun näyttää siltä että hän on siihen valmis.

 

 

Seuraava keskoskontrolli on ensikuussa. Sitä ennen meidän pitää käydä verikokeissa. Nämä verikoe tilanteet ovat erittäin vaikeita. Minillä ei vain löydy taipeista suonia mistä ottaa ja ottajat ovat olleet todella kovakouraisia hänen suhteen. Joten näytteenotto on se kaikkein epämiellyttävin ja kipein osuus. Ennen näyte otettiin kantapäästä, mutta nyt, kun hän on isompi , näyte pitäisi saada taipeesta.

Rauta menee edelleen ja menee vuoden ikään asti. Tämä rauta aiheuttaa meillä vatsa kipuja, erittäin runsasta ulostamista, sekä ajoittain kakka on todella paksua vaikka lääkäri antoi luvan antaa rautaa joka toinen päivä. Täytyy jutella tästä seuraavassa tapaamisessa. Muuten kaikki hyvin.

 

Mini on iloinen ja hyvin voiva vauva, joka rakastaa uintia. Saimme nyt vauvauinnin perusteet käytyä ja siiryimme toiseen ryhmään 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *