Mini 4 kk

Mini on nyt 4 kk ikäinen . Hän on kovasti kasvanut siitä, kun pääsimme kotiin. Neuvolassa mini oli 5,2 kg 57,2 cm.

Hänellä on kaikki hyvin kehityksellisesti. Mini on alkanut seurailla , nyrkki on alkanut satunnaisesti ohjautumaan suuhun. Hymyä tulee ja jo pientä asiaakin. Päätä kannattaa hieman, ei vielä itse kovin paljoa.

 

Vatsavaivoja on ollut nyt 2 kk enemmän tai vähemmän. Kovasti kerää välillä ilmaa mahaan ja olenkin saanut jätettyä ruokavaliosta kaikki leivonnaiset ja muut herkut, ruisleipä, kaikki missä kovasti käytetty nostateaineita, jogurtit, kananmunaa vain hieman, limsat, mehut, sitrushedelmät. Tässä osa mitä ilman on nyt oltu. Ja kyllä huomaa, jos olen nauttinut esim. Croisantin.

 

 

Miniltä on lähtenyt suurin osa hiuksista pois! Nyt, kun katson vanhoja kuvia niin huomaan miten paljon hiuksia on ollut ja miten vähän niitä nyt on. Mini ei ole täysin kalju, mutta muistuttaa Kekkosta 😀

 

Tässä kuussa aloitimme rautatipat .Ne aloitetaan varovasti, kun tosiaan sitä vatsavaivaa on niin paljon ajoittain. Lääkäri ehdotti kapaloa ym ym.eikä kuunnellut sitä, että kaikkea on kokeiltu tuloksetta. Välillä kieltämättä tuntuu nuo neuvola lääkäri käynnit aika turhilta. Ja kun Mini vastaa pienempää kuin on, niin ei pystytty 4 kk neuvolassa tutkimaan 4 kk ikäisen taitoja tietenkään. Joten meille se käynti oli turha.

Keskossaurantaa on muutaman kk välein. Kaikki on ollut ok siellä. Sydämessä on tosiaan reikä mitä seuraavat, mutta kaikkea saa tehdä normaalisti. Mini aloittaa tammikuussa vauvauinnit, katsotaan miten ne lähtee menemään! Jänskää!

Tästä tulen aivan varmasti kertomaan täällä myös.

 

Mini sai nimen 29.9., mutta en julkaise sitä täällä. Juhla oli oikein onnistunut ja tunteita täynnä. Kiitos kaikille osallistujille!!

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *