Elf on the shelf

Joulu meni meillä oikein mukavasti ja paljon mahtui yllätyksiä ennen joulua ja joulun aikana.


Meille muutti Elf on the shelf tonttu meidän iloksi viikko ennen joulua ja siinä olikin ihmettä kerrakseen. Tontun mukana oli kirja, jossa kerrottiin mitä tonttu tekee ja mitä ei saa tehdä. Kaikki alkoi nimen keksimisestä. Lasten kanssa mietittiin, minne laitetaan Pirpana ensimmäiseksi päiväksi ja sitten alkoikin tapahtua.

 

Tonttu löytyi milloin mistäkin ja häntä oli kyllä hauska etsiä. Aamun kohokohta. Meidän tonttu sai nimekseen Pirpana ja hän tuli suoraan Amerikasta meidän iloksemme . Meille tuli siis tyttötonttu. Onneksi tämä meidän tonttu ei ainakaan tänä vuonna keksinyt mitään kepposia vaan saimme nauttia hänen läsnäolostaan.

 

 

 

 

Jouluaattona Pirpana löytyi keittiöstä, mutta olikin jouluruoan jälkeen kadonnut. Hän oli ainoastaan jättänyt kirjeen, jossa kertoi lähtevänsä takaisin joulupukin luokse. 🎅🏻 Pirpana oli jättänyt pienille karkkikepit lähtiessää 😋

Tänä vuonna olimme varmoja siitä, ettei joulupukki tuli, koska korona on päällänsä. No arvailut menivät pieleen ja pukki ilmestyi ikkunan taakse Pirpanan kanssa!! Kyllä oli lapsilla ihmetystä. 🎄🎁

 

 

( Ehdin yhyttää pukin sen verran, että sain kuvan tästä kaksikosta ennenkuin jatkoivat matkaansa kohti Korvatunturia  ☺️ )

 

 

Pirpana lähti joulupukin matkaan ja me näemme hänet taas ensi vuonna. Tätä vuotta onkin jäljellä enää tämä päivä, joten näemme nopeammin kuin arvaammekaan.

Ensi joulua odotellessa.

Kaikille Hyvää ja Kaunista vuotta 2021 ❣️

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *