Mini 2 kk

Vauva on nyt 2 kk ikäinen.

Neuvolassa on käyty ja 2 kk mitat otettuna. Mini oli nyt 3530 g ja 50,9 cm. Lääkäri totesi kaiken olevan kunnossa ja normaali seuranta Minillä + keskosseuranta sairaalassa.

Meillä oli myös torstaina pään magneettikuvaus sekä verikoe ja näissäkin kaikki kunnossa. Lisä rautaa ei tarvitse vielä aloittaa.

Tämä oli hyvä uutinen, koska Minillä on vatsa vaivoja jonkin verran ja yleensä rauta vain lisää tätä. Seuraavan kerran rauta tason tsekkaus lokakuussa.

Tiistaina meillä on sydämen ultra. Siellä katsotaan onko vauvan sydämessä oleva reikä mennyt umpeen. Itse en tästä tiennytkään, että siellä on joku reikä. Kysyin vasta lääkäriltä miksi meillä on se aika ja siinä selvisi.

Mitä meidän Mini sitten osaa. Hän osaa syödä, itkeä ja hän jaksaa olla valveilla. Hän vastaa täysin vastasyntynyttä ja osaa täsmälleen samat asiat, kuin vastasyntynyt. Nythän hänellä olisi lasketunajan mukaan ikää 3 päivää.

Minille tuli ostettua jo oma muumi mukikin. Muumimuki keräily siis alkakoon hänelle. Itse olen niitä jo jonkun tovin kerännyt ja keskittynyt lähinnä sesonki ja erikoiserä mukeihin.  Nyt sitten  Minikin sai oman ensimmäisen mukinsa .

Kommentit (1)
  1. Hei! Löysin juuri blogisi ja onpas mielenkiintoista lukea teidän tarinaa. Minun keskonen syntyi isommilla viikoilla, mutta monta tuttua kohtaa löytyi teidän matkasta.
    Minua jännitti kovasti lisäraudan aloitus, mutta sen kanssa menikin tosi hyvin! Yleensä aiheuttaa vatsavaivoja, mutta on myös mahdollista ettei niin käy 🙂 D-vitamiinia jouduttiin vähän etsimään ja ensin sopi vesipohjainen tippa ja hieman painon noustua vaihdettiin tippaan jossa oli maitohappoa.

    Kaikkea hyvää teille!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *