Hormoonit sekaisin

Odottavan aika on pitkä. Oli kyse sitten ihan mistä tahansa jota odottaa todella paljon.

Lokakuussa olisi ollut tyttäremme laskettuaika. Ajattelin keskenmenon jälkeen, että olisin jo uudelleen raskaana tähän aikaan vuodesta. No en ole en.

Paljon suunnitelmia ja odotuksia, mutta vieläkin ollaan ei raskaana. Tunteiden vuoristorata on ollut melkoista. Kun toinen ns. keskenmeno tapahtui, ensimmäisenä päällä oli viha ja ahdistus siitä, miksei kroppa toimi oikein, miksemme saa aikaiseksi mitään vaikka aiemmin on mennyt kaikki hyvin jne. Itse olen enemmänkin nyt pohtinut sitä, oliko toinen lääkkeellinen tyhjennys liikaa kropalleni. Olisiko sittenkin pitänyt ehdottaa kaavintaa. Olisko kroppani vähemmän sekasin? Mene ja tiedä.

Koska hormoonitoimintani mitä ilmeisemmin on sekaisin, päätin sitten kääntyä luontaistuotteiden puolee. Tilasin itselleni Luontaistukusta Gelee Royal 500mg kapseleita. Tästähän sanotaan, tasoittaa hormoonitoimintaa. Koska vauvakuume on niin kova, on pakko kokeilla kaikkea mahdollista. Jos vaikka sivutuotteena saisi vauvanki! Kuten sanotaan, odottavalle aika on ikuisuus.

gelee_royale_3.jpg

Gelee Royale

Kuten siitepöly myös ”kuningatarhyytelö” on aarreaitta, joka on täynnä ravintoaineita ja energiaa.

12 – 13 % siitä on valkuaisaineita, 12 – 15 % hiilihydraatteja, 5 – 6 % suotuisia lipidejä, tärkeitä rasvahappoja.

Gelee Royale 500 sisältää myös koko vitamiinien spektrin

Siinä on runsaasti bioaktiivisia B-vitamiineja, erityisesti Pantoteenihappoa, joka tunnetusti vähentää stressitasoja.
Gelee Royale sisältää seuraavia mineraaleja:

kalsium
kupari
rauta
fosfori
kalium
pii
rikki

Gelee Royale 500 sisältää myös steroleja, hormonaalisesti stimuloivia aineita, fosforipitoisia aineyhdisteitä ja asetyylikoliinia.

Asetyylikoliinia tarvitaan lähettämään hermoviestit solusta soluun.

Lainattu sivulta : www.ekoshoppi.fi

Huomasin, että Gelee Royalesta löytyy enemmän tietoa englanninkielisiltä sivuilta kuin taas suomenkielisiltä.

Royal Geleestä sanotaan, että sitä käytetään mm. 2-tyypin diabeteksen hoitoon, uniongelmiin, astmaan, menopausseihin, munuaisongelmiin, uniongelmiin. (Royal Gelee ei ole lääke!) Moni käyttää sitä imetyksen sekä raskaudenaikanakin hyvin tuloksin (Osa odottavista äideistä kertoivat vauvan olevan erittäin aktiivisia mahassa sekä odottavien äitien jaksaminen oli ollut hyvää raskauden aikana).Tästäkin on monta mielipidettä, mutta sikiölle ei ole aiheutunut ongelmia Royal Geleen käytöstä.Jokainen voi itse päättää haluaako käyttää noina aikoina vai ei ( Koska tutkimuksia on tehty liian vähän liittyen tuotteeseen ei voida varmasti sanoa, ettei tuote aiheuttaisi mitään raskauden ja imetyksen aikana , tästä syystä sivulla saattaa lukea ettei suositella Royal geleen käyttöä raskauden tai imetyksen aikana). Lapset yli 6kk voidaan turvallisesti käyttää.

Mainintaa oli, että jos sinulla on matala verenpaine, saattaa Royal Gelee laskea sitä entisestään. Myös mehiläisille sekä mehiläistuotteille allergisten on syytä välttää tuotetta.  

Vau! Siinähän olikin sitten infoa tiiviissä paketissa! Itse olen päätänyt käyttää nyt jatkuvasti 1tbl/pv ( eli 500mg / pv ).En tiedä kuinka kauan, mutta ainakin nyt tuon 60 kapslin verran säännöllisesti otetuina. Pitää muistaa myös, että kuten kaikissa niin lääkkeissä kuin luontaistuotteissa menee aikaa ennekuin muutosta itsessään näkee. Jotkut sanovat, etteivät huomaa itsessään mitään. Mutta voin sanoa, että mitä nyt olen reilu viikon purkista nappaillut Royal geleetä, niin ei siitä ainakaan haittaakaan ole ollut.

Royal Gelee hidastaa myös ikääntymistä ja tasapainottaa verensokeria, joten jo tämäkin puolesta tätä kannattaa käyttää 😉 

Ruohonjuuresta saa myös Royal Gelee hunajaa purkissa, jos haluaa siemailla nautiskellen hunajaa, jossa on mukana emomaitoa. Itse söin purkillisen tuotakin ja hyväähän se oli, joskin hintavaa.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *