KYS ja Koti ja Verta

Nyt on aika päivitellä viimeiset käänteet ja tapahtumat.

Perjantaina sain luvan lähteä kotia. Vuoto ei ollut sitten tiistain ja muutenkin olo oli hyvä. Olin myös saanut liikkua käytävillä, eikä ultrassakaan ollut mitään hälyyttävää.

Olin kotona siinä viiden aikoihin ja oi että. Ihana päästä kotiin! Väsymys oli tosin jotain ihan jäätävää, joten ihan pakolliset tein vain ja odotin unta .

Lauantai aamuna heräsin ja vessaan mentäessä huomasinkin, että verta tulee ihan kivasti pönttöön. Siinä sitten päätin ottaa rauhassa ja katsoa miten tilanne kehittyy.

Vuotoa tuli , mutta maltillisesti joten lääkäriin meno ei ollut ajatuksena vaan seurailu. Lääkäri sanoi KYS issa , että jos alkaa vuotamaan samanlailla, kuin silloin maanantaina, niin näytille. Pieni vuoto ei kuulema haittaa.

Tätä kirjoittaessa on jo maanantai ja vuotoa on tullut välillä enempi välillä vain hyytymiä ja ruskeaa ja välillä ei mitään. Tässä nyt toivon, että asettuu itsestään ja pääsisin vielä nauttimaan raskaudesta, jota joka tapauksessa on jäljellä enää vähän.

Ensiviikon jälkeen voi huokaista helpotuksesta, sillä tiedän että vauva on tarpeeksi iso, jotta voivat hoitaa häntä tässä lähellä jos syntyisi jo eikä tarvitse enää mennä KYS iin asti. Jokainen päivä on siis voitto tässä asiassa!

Selkä on kyllä kovasti kipeytynyt, olisiko juuri tuosta KYS in 5 päivän makuutus sessiosta. Nyt vaan kävelyä ja lepäilyä, jotta ei mene enempää lukkoon. Tulee muuten meinaan pitkät viikot, jos vauva sattuukin syntymään vasta laskettuna aikana.

perhe raskaus-ja-synnytys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *