KYS päivä 4

Tänään näin pitkästä aikaa lääkäriäkin täällä ( Viimeksi näin maanantaina ) ja hän kiikutti minut pyörätuolilla tutkimushuoneeseen.

Huoneessa odotti toinen lääkäri ( harjoittelija ilmeisesti ), jolle toinen lääkäri opasti mitä ultrataan ja miten. Siinähän sitten vierähti 1,5 tuntia ultraa . Voin sanoa, että hieman otti paikkoihin ja oli pakko vaihtaa asentoa yhdessä vaiheessa.

Kaikki oli kunnossa ja lääkäri antoi luvan lähteä käppäilemään käytävälle ja itse hakea syömistä ym. Ihanan helpottavaa kuulla, että saa vähän muutakin äksöniä, kuin vain olla omassa huoneessa ja katella seiniä .

 

 

Nyt, kun olen tämän päivän käpytellyt tuonne syömään, niin enpäs ole nähnyt kuin muutaman ihnisen siellä. Joko täällä on vähän porukkaa tai sitten ovat vuodelevossa tai muuta sellaista.

Osa ollut täällä jo kolme viikkoa! En pysty edes kuvittelemaan sitä aikaa! Kun minusta jo tämä aika tuntuu pitkältä. No joka päivä ollaan lähempänä rajapyykkiä, jolloin pääsen lähemmäs kotia, jos jotain tulee.

Päivien kohokohdat ovat ruokailu hetket. Kätilöitö tai muita en nää, koska he tulevat vain pyynnöstä, jos hämminkiä. Siksipä voisi sanoa, että kaikki on kotia päin, jos näin jatkuukin.

Toukan tämän päivän painoarvio oli 1630 g ❤️

perhe raskaus-ja-synnytys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *