Toinen viikko

 

 

Toinen viikko positiivisen raskaustestin tekemistestä pyörähti käyntiin. 

 

Mitä meille kuuluu nyt?

 

Meille kuuluu ihan hyvää ellei lasketa kovaa väsymystä , palelua sekä jatkuvaa pissalla ravaamista mukaan. Viime viikolla olin aivan varma, että olen sairastunut. virtsatientulehdukseen. Kaikki kotikonstit kokeiluun ja oireet helpottuivat. Nyt sitten edelleen jatkuva vessassa ravaus jatkuu ja huomenna olisi tarkoitus käydä antamassa näyte ( tänään en enää ehtinyt ja labra kiinni jo ). Jos ei ole virtsatientulehdusta niin liittyisikö raskauteen? Alapään kuivuuteen tms. Pyysin äitiäni tuomaan Licto line pesuainetta, sillä mikäli on kysymyksessä kuivuus, bakteerivaginoosi tms. Auttaa tähän jo ph : ta tasaava pesuaine. Lacto line on siitä hyvä pesuneste, että se sopii koko vartalolle myös intiimipesuun. Lacto Line kosteuttaa ihoa tuoden sille pehmeän olon. Osa on saanut helpotusta akneen juuri Lacto Linellä. Osa toistuviin hiivoihin. Lacto Lineä on saatavilla hajutettuja ja ilman, itse käytän hajustamatonta ihoni takia. 

Joten voin itse lämpöisesti suositella tätä. Eikä ole kallista! Alle 4 € pullo!

 

 

 

 

 

A22A2266-E9BE-4B36-AA36-C673F549F668.jpeg

Mitä oireita nyt sitten löytyy

  1. Palelu on joka päiväistä ja yölläkin nukun sukat ja aamutakki päällä. Nytkin makaan sohvalla paksun peiton alla ja takka kuumana. Päivälämmöt huitelee tuolla lähempänä 37.
  2. Nännit ovat jäätävän kipeät ja välillä pelkkä hipaisu tuntuu siltä, kun joku nirhaisi niitä irti.
  3. Väsymys on edelleen aika kovaa ja pian 3v neiti ei auta asiaa yhtään , sillä hän tietää miten pitää äiti kiireisenä. Pakko myöntää, että jossain välissä itse vaan jää istumaan johonkin, kun ei kerta kaikkiaan riitä puhti.
  4. Nälkä koko ajan. Nälkä on koko ajan vaikka olisi juuri syönyt. Maha kurnii koko ajan vaikka yläpää ei vedä yhtään. Erittäin kiusallisen epämiellyttävää.
  5. Ja tämä jatkuva pissahätä. No katsotaan mitä sanovat vai onko vaan raskauteen kuuluvaa.
  6. Turvotusta on alkanut ilmaantua vaikken olisi ehtinyt heittää suuhun mitään koko päivänä.

Siinähän niitä oireita nyt sitten olikin. 

 

Pahoinvointia ei ole vielä ollut, mutta on ollut raskauksia missä sitä on vähän ollut ja raskauksia, jossa sitä ei ole ollut yhtään. Katsotaan kuinka meidän käy.

 

Neuvolaan on tosiaan vielä hyvän matkaa aikaa. Neuvolan ohjeissa luki, ensimmäinen neuvola varataan viikolle 8, mutta minä päätin ottaa varman päälle ja varata viikolle 9, sillä yleensä meillä mukulat ovat olleet alkuraskauden ultrassa viikon pienempiä niin jos tämä toukka vastaisi sitten sitä 8 viikkoa ainakin. Katsotaan. Aika jännittävää eikö!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *