Vauvahaaveita

Tänään on kiertopäivä 17. Huomenna on uuden vuoden aatto. Tämä vuosi on pian taputeltu. 

En ole vielä saanut testattua plussaa, mutta jo 2 digitaalista raskaustestiä on tullut hankittua. Toivon, että niille tulee käyttöä. 

Viime kierrossa otin käyttööni Gelee royale kapselit , foolihappo pillerit ja sittemmin myös Q10, D-vitamiinit kulkee mukana koko ajan annostuksella 50-100 mg.En ole juurikaan huomannut eroa ja olenkin nappaillut nyt Gelee royalea 2 kertaa päivässä. Näistä muodostuu se 1000mg/pv. Foolihapon jätin nyt pois kuukauden syömisen jälkeen.Nyt tässä kierrossa mukaan on tullut myös  joditipat. Olen tutkinut, että meistä jokainen kärsii jodin puutteesta ellei sitä ota erikseen purkista tai asu rannikolla, jossa syödään mm. Merilevää, kalaa tms. Jodia on kyllä lisätty tuotteisiin kuten lihaan ja leipään, mutta niiden imeytyminen onkin eri asia sekä ruoan prosessoiminen kuluttaa jodin tai vaikeuttaa sen imeytymistä.

 

Täällä lisää tietoa aiheesta , erittäin mielenkiintoista. :

https://uupuneentarina.wordpress.com/uupumuksen-hoitoa/jodihoito/

Luontaistuotteet eivät ole lääkkeitä, mutta mielelläni kokeilen jos niistä yhtään on apua. Ne ovatkin tukitoimia.

Kuume on saanut jo aikamoiset mittasuhteet ja olenkin ajatellut, että jos nyt ei tärppää, niin keskityn nappailemaan vitamiineja ja pitämään kunnostani huolta. Kaikki tapahtuu kyllä ajallaan, jos näin on tarkoitustapahtua. Tämä on tietenkin vaikeaa, mutta elämässä on löydettävä muutakin mietittävää. Katsotaan miten käy 😀 Keskenmenosta on nyt 8kk ja tuulimunasta sen 6 kk. Aika on mennyt kovaa vauhtia vaikka ajoittain se tuntuu matelevan. Odottavan aika on pitkä.

On ihana haaveilla, mitä jos meitä vuoden päästä onkin jo enempi juhlimassa joulua ja uuden vuoden vaihtumista. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *