Yhteys korkeampaan minääsi ei ole dramaattinen kokemus, vaan pehmeän levollisuuden ja tyyneyden tunne – täydellinen tyytyväisyys nykyhetkeen

Koemme taajuusresonanssin korkeamman minämme kanssa useita kertoja joka päivä tiedostamattamme, mutta koska emme läheskään aina tietoisesti tiedosta noita hetkiä, niin emme myöskään huomaa käyttää noita lyhyitä, tyytyväisyyden hetkiä, positiivisten tapahtumaketjujen ”hehkuttamiseen”. Olemme niin tottuneita suorittamaan elämää, ja taistelemaan tavoitteidemme puolesta, että nuo sallimisen ja vastaanottamisen lyhyet, mutta suunnattoman arvokkaat hetket, tuntuvat meistä usein jopa ”tyhjiltä”, vaikka juuri noihin tasapainoisiin, täydellisen huolettomuuden ja hyvinvoinnin hetkiin, sisältyy mahdollisuus saavuttaa kaikkein suurimpia unelmiamme. Ja kun sitten vastaanotamme ajatuksen: ”Tunnen tyhjyyttä, mitään ei tapahdu”, niin palaamme samalla hetkellä pettymyksen tunteen kautta yrittämisen hieman negatiivisempaan tunnetaajuustilaan, ja pysäytämme ne positiiviset tapahtumaketjut, jotka tyytyväisyytemme oli jo synnyttämässä.

Kaikki unelmamme ovat siis todellakin mahdollisia, ja valmiina meitä varten, joka ikinen hetki, mutta koska uskomme saavuttavamme asioita vain yrittämällä ja ponnistelemalla, niin uskomuksemme siksi myös käytännössä toteutuu, ja saavutammekin toivomiamme asioita vaikeimman polun kautta. Ja tällöin myös uskomuksemme saavuttamisen vaikeuteen kokemustemme kautta vahvistuu. Useimmilla maailman ihmisillä tämä negatiivisen tunnetilan, eli taistelun kautta saavuttaminen, on sääntö, ei poikkeus, vaikka ihan jokainen meistä on siis samaan aikaan täydellisen kaikkivoipa, joka ikisenä sellaisena hetkenä, kun resonanssi korkeamman minämme kanssa on totta.

Tästä syystä sanotaan, että ”aamuhetki on kullan kallis”, sillä juuri levollisuuden tila, jossa emme yritä saavuttaa yhtään mitään, on vastaanottamisen tila, ja juuri tuossa mielen- eli tunnetilassa voimme valita ”heräämisen oikealla jalalla”, jolloin tyyni mielemme,  ja olosuhteista täysin riippumaton onnentunteemme ja kevytsydämisyytemme, määrittelee koko päivämme onnelliseksi, siis onnellisia tapahtumia sisältäväksi. Onnelliset tapahtumathan seuraavat toinen toisiaan siksi, koska jokainen kokemamme onnellinen tapahtuma vahvistaa uskoamme seuraavan onnellisen tapahtuman mahdollisuuteen, koska tunnetilamme pysyy korkeana. Ja tästä samasta syystä tietoinen meditointi, eli ajatusmelun hiljentäminen täydellisesti, on usein juuri aamuisin niin helppoa, ja siksi meditaation aikaansaama selkeyden tila saa meidät siis vetämään puoleemme onnellisia tapahtumia.

Kun mielemme on kirkas, eli taajuustilamme korkea, niin vastaanotamme korkeamman minämme viestit ilman ”häiritsevää kohinaa”. Eli jos ajattelet itseäsi radiovastaanottimena, niin kanavavalitsimesi on tuossa tilassa täsmälleen oikein kohdistettu, jolloin saat selkeät ohjeet kulkea helpointa polkua kohti toiveitasi. Ja muista aina, että sinä olet todellakin täydellisen kaikkivoipa Luoja, eikä kukaan eikä mikään muu voima määrittele sitä, mitä sinun TULISI elämässäsi haluta. Vaan toiveet, jotka korkeassa tunnetilassa toteutuvat, ovat aina ja täysin poikkeuksetta sinun omia unelmiasi!

Monoteististen uskontojen luoma käsitys nöyryyden tärkeydestä, eli siitä, että ”tutkimattomia ovat luojan tiet”, ja että ”jumala on kaikkivoipa”, on väärinkäsitys ja väärä uskomus, joka on lähtöisin negatiivisista ajatusvirroista. Ja tämä usko meidän ulkopuolellamme olemassaolevaan voimaan vahvistaa itse itseään, koska suurin osa ihmiskunnasta on pääosan elämästään negatiivisessa tunnetilassa, eikä siksi saavuta helposti omia toiveitaan – muuten, kuin vahingossa, jolloin luokittelemme manifestaatiot meille ulkoapäin annetuiksi, ”armopaloiksi”.

Mutta sinä olet täysin kaikkivoipa, tietoinen Luoja, jonka ei tarvitse anella armoa keneltäkään, ja sinä tiedät jo, että sallimisen tila on kepeän ilon ja harmonian tila, ja että taistelu on täysin tarpeetonta. On siis pelkkä näköharha, että  kaikki ”sankarilliset” ihmiset ensin aina taistelevat, ja lopulta saavuttavat tavoitteensa, sillä tuo taistelu on todellisuudessa täysin turhaa, sillä vasta kun tällaiset sankarit ovat taisteluun väsyneinä luovuttaneet, ja LAKANNEET yrittämästä, niin tuolla hetkellä he ovat sallineet. Unelman vastaanottaminen olisi siis ollut mahdollista myös ilman taistelua ja kärsimystä. Luomiseen tarvitaan nimittäin vain yksi pyyntö, ja yksi kysymys, ei kärsimystä, eli pyytämisen tilaan kiinni jäämistä.

Se, että koet saavutuksesi ikään kuin arvokkaampana siksi, KOSKA olet kärsinyt noita saavutuksia tavoitellessasi, on sekin uskomus, ja voit muuttaa myös tätä  uskomustasi, ja kokea elämäsi keveänä ja helppona.

Muista, että yhteys omaan, korkeampaan minääsi, ei koskaan tunnu dramaattiselta, vaan se tuntuu luonnollisemmalta, kuin mikään muu kokemasi mielentila, ja juuri siksi harva meistä edes havaitsee noita elämämme kaikkein arvokkaimpia hetkiä. Havaitsemme siis selkeämmin negatiiviset tunnetilamme, kuin selkeyden ja puhtaan elämänilon tunnetilat.

Se, miksi sekoitamme usein keskenään pysähtyneisyyden ja tyhjyyden negatiivisen kokemuksen, ja  puhtaan harmonian tunnetilan, johtuu siitä, että  koemme helposti kärsimättömyyttä ollessamme tyytyväisiä, eli emme malta olla tyytyväisiä ilman sellaisia, omasta mielestämme TÄRKEITÄ JA MERKITTÄVIÄ syitä, jotka paradoksaalisesti olisivat nekin kuitenkin juuri parhaillaan manifestoitumassa, ellemme tulisi kärsimättömiksi. Kärsimättömyys siis laskee tunnetilaamme juuri sillä hetkellä, kun olisimme sallimassa, eli vastaanottamassa suurinta unelmaamme, ja tällöin jo alkanut positiivinen tapahtumaketju  pysähtyy.

Käytännön esimerkki: Olet aamulla selkeyden mielentilassa, sinulla ei ole kiire mihinkään, sinulla on hyvä ja levollinen olo, ja ihailet kauniita asioita ympärilläsi. Mutta sitten mieleesi tulee negatiivinen ajatus, jota pohdit eilen, ja sen sijaan, että seuraisit korkeamman minäsi tarjoamaa, hyvin hentoa kuiskausta – eli inspiraatiota – vain jatkaa ihailuasi ja unelmointiasi,niin annatkin mielesi laskeutua huolehtimisen taajuudelle, jolloin jo käynnistynyt positiivinen tapahtumaketju pysähtyy, ja muuttuukin negatiiviseksi tapahtumaketjuksi, joka saa sinut kokemaan ei-toivottua. Jos olisit vain jatkanut rentoa unelmointiasi, eli hehkuttanut puhdasta elämäniloa – onnellisuushan ei ole koskaan mitään muuta, kuin onnellisuuden tunne juuri kokemallamme hetkellä – niin olisit inspiroitunut kastelemaan kukkia toisessa huoneessa, ja kukkaruukun vieressä ikkunalaudalla olisi ollut nappi, jonka korkeampi minäsi olisi kehottanut laittamaan piironginlaatikkoon, jossa pidät nappeja. Laitettuasi napin laatikkoon, olisit inspiroitunut  ”ajatuksettomassa tilassa”, eli intuition tilassa,  avaamaan toisen piironginlaatikon, jossa on koruja. Ja koruja ihaillessasi huomiosi olisi kiinnittynyt tiettyyn kauniiseen koruun, jonka olet joskus vuosia sitten löytänyt lomamatkallasi rannalta. Edelleen inspiraation ja ihailun korkeassa tunnetilassa olisit tutkinut korua tarkemmin, jolloin mieleesi olisi tullut ajatus, että tuo koru saattaisikin olla arvokas. Ja kun olisit vienyt tuon korun arvioitavaksi kultasepälle, niin olisikin paljastunut, että koruun on upotettu hyvin arvokas jalokivi. Et vain ollut  tullut tällaista mahdollisuutta koskaan edes ajatelleeksi, sillä kivi oli niin suuri ja virheetön, että uskoit, että sen täytyy olla jäljennös (negatiivinen uskomuksesi esti sinua näkemästä sen todellista arvoa, vaikka korkeampi minäsi tiesi tuon arvon koko ajan). Ja koska olet ollut jo pitkään huolissasi, miten saat maksettua jonkin tietyn laskun, niin korkeampi minäsi siis johdatti sinut HUOLETTOMUUDEN tilassa tuon korun luokse, jotta havaitsisit, että laatikossasi on aarre, jonka avulla ongelmasi ratkeaa.

Mutta jos vastaavassa tilanteessa annatkin heti aamulla vallan huolillesi, niin saatat saada negatiivisen inspiraation pelata uhkapelejä, saadaksesi rahaa laskunmaksuun, jolloin inspiraatiosi saattaa kyllä tuntua korkeamman minäsi ohjaukselta, mutta todellisuudessa oletkin vain toiveikkuuden, et tiedon tunnetilassa! On siis hyvin tärkeää oppia tiedostamaan, onko toimintasi pelkästään motivoitunutta, tai toiveikkuuteen perustuvaa, vai onko se aidosti korkeamman minäsi inspiroimaa. Sillä muista, että vastaanotamme ajatusvirtoja aina oman tunnetaajuutemme taajuustilasta, ja että voimme toiveikkuuden tunnetilassa ottaa vastaan vain sellaisia ajatusvirtoja, jotka vahvistavat ja ylläpitävät toiveikkuutta, mutta eivät toteuta todellisia toiveitamme.

Eli jos joku kokemasi inspiraatio ei tunnu sinusta TODELLA HYVÄLTÄ, niin inspiraatiosi ei myöskään johda toiveesi toteutumiseen. Toiveikkuutesi ei tietenkään ole vaarallista, eikä millään tavalla tuhoisaa, mutta toiveikkuus johtaa aina jossain määrin pettymykseen, jos siis  jäät kiinni tuohon toiveikkuuteen, ”toiveajatteluun”. Ja jatkuva toiveikkuuden tunnetilassa oleminen saa sinut myös uskomaan, että toiveesi eivät koskaan toteudukaan. Ja siksi toiveikkuus tekee monista ihmisistä todellisuudessa toivottomia, vaikka he ovat ihan koko ajan todella lähellä toiveitaan, eli vain ”hiuskarvan  päässä”, suurimpien unelmiensa manifestaatioista.

Mielentila, jossa siis todella vastaanotat suuria unelmia, tuntuu sinusta aina luontevalta ja kepeältä, ei koskaan dramaattiselta. Ja sitä on tarkoittanut alun perin myös uskonnollinen neuvo ”olkaa lasten kaltaisia”, sillä lapsilla on vielä kyky uskoa unelmiinsa, olla täydellisen huolettomia, ja luoda todellisuutta esimerkiksi leikkimällä, eli eläytymällä tunnetasolla leikkiin.

Pieni lapsi, joka on vierailulla eläintarhassa, saattaa siis innostua aivan yhtä voimakkaasti maassa hänen kenkiensä vieressä kävelevien muurahaisten, kuin aitauksessa seisovan harvinaisen, suuren biisonin näkemisestä. Sillä lapsella on vielä haltioitumisen kyky, oli tuon haltioitumisen syy aikuisten näkökulmasta kuinka ”mitätön” tahansa.

Todellinen tavoitteesi elämässä on siis olla maailman ILOISIN ihminen, ei rikkain, kaunein, viisain, rakastetuin tai valaistunein. Eli elämä ei ole kilpailu, jossa kilpailemme siitä, kuka on kaikkein paras saavuttamaan ja manifestoimaan toivomiaan asioita, vaan ainoa päämäärämme on onnellisuus, ja tuon onnellisuuden voimme saavuttaa vain, jos koemme onnellisuutta myös siitä syystä, että muut ihmiset ympärillämme ovat onnellisia. Ja kun sitten olemme vakaasti onnellisuuden mielentilassa, niin tästä seuraa, että vastaanotamme myös manifestaatioita, jotka ylläpitävät onnellisuuttamme, koska uskomme vahvemmin siihen, että kaikki toiveemme voivat toteutua, jos vain otamme ne vastaan.

Ole siis kuin pieni lapsi, ja pyri vain haltioitumaan elämästä, jota koet juuri nyt, ja näin pystyt taikomaan itsellesi loputtomasti lisää asioita ja kokemuksia, jotka saavat sinut haltioitumaan.

*********************************************

Ilmoittaudu Korkean tunnetaajuuden kohtaamiseen 15.8.2020! Kohtamisissa tunnetaajuus kohoaa todella korkeaksi, sillä paikalla on useita, korkean tunnetaajuuden, eli selkeyden tilan yhtä aikaa  saavuttavia ihmisiä – sekä tietenkin myös jo fyysiseltä tasolta poistuneita henkisiä opettajia. Kurssipäivän hinta on 50 euroa, ja se sisältää runsaan ja herkullisen itämaisen kasvislounaan, sekä kahvin/teen, välipalat ja virvokkeet. Sydämellisesti tervetuloa Barbaarikartanoon! <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *