Ole lempeä itsellesi, nauti joka hetkestä – ja ongelmasi haihtuvat pois

Se, mihin keskität juuri nyt huomiosi, lisääntyy. Se, mihin itse uskot, toteutuu aina. Olet itse luonut sen elämäntilanteen, jossa juuri nyt elät. Ja juuri tähän tietoon sisältyy voimasi ja valtasi oman elämäsi suhteen: Jos elämäntilanteesi juuri nyt ei miellytä sinua, niin voit milloin tahansa päättää muuttaa sen, vain valitsemalla positiivisen tunteen, ja olemalla kiinnittämättä huomiota sellaisiin asioihin, joita et enää halua kokea. Sillä se, mihin et keskitä huomiotasi, haihtuu pois. Se on, ja on ollut olemassa vain siksi, että olet ajatellut sitä, ja ajatuksillasi siis aktivoit sen olevaksi. Niin sanottu todellisuutemme on siis vain omien mielikuviemme ja uskomuksiemme luomus. Korkeampi minäsi ei koskaan katso taakse päin, ja siksi sinun ei tarvitse myöskään ajatella ja ”käsitellä” mitään menneisyydessä kokemaasi negatiivista, eikä edes sellaisia epämiellyttäviä asioita, jotka ovat elämässäsi juuri nyt. Päästä ongelmistasi irti, pyri tietoisesti korkeaan tunnetilaan – ja saat inspiraation toimia siten, että myös käytännön ongelmasi ratkeavat helposti.

Muuta ajatuksesi, muuta sanasi, luo mieleesi unelmia, ja vaali ja ihastele niitä. Ja jos nuo ajatuksesi, unelmasi ja sanasi tuntuvat sinusta miellyttäviltä, niin saat pian kokea todeksi sen, mitä ajattelet, mistä puhut, ja mistä unelmoit.

Hallitset täysin vapaasti itse omia tunnetilojasi. Jos sinusta ei tunnu siltä, niin olet negatiivisessa tunnetilassa, jossa koet rajallisuutta. Pyri tällaisessa tilanteessa  ulos mielesi vankilasta, ajattelemalla mitä tahansa muuta, kuin rajallisuuttasi: Ihastele kauniita asioita, arvosta arvokkaita asioita, rakasta asioita, joita sinun on kaikkein helpointa rakastaa, tyhjennä ajatusmelu mielestäsi keskittymällä vaikka kynttilän liekkiin, kauniiseen kukkaan, tai omaan hengitykseesi. Näin tunnetilasi kohoaa, ja kokemuksesi todellisuudesta muuttuu täysin toiseksi. Näet ja koet itsesi rajattomana, ja maailmasi valoisana, täynnä mahdollisuuksia.

Muista, että yksikään toinen ihminen mielipiteineen, tekoineen, tai valta-asemineen ei koskaan hallitse sinua, ellet itse salli sitä. Eikä mikään tällä hetkellä olemassaoleva olosuhde ja elämäntilanne, ihmissuhde, taloudellinen tilanne, tai terveydentilasi, rajoita sinua, vaan voit muuttaa minkä tahansa niistä omien toiveidesi mukaiseksi, ja voit aloittaa tuota muutosta kohti kulkemisen välittömästi, valitsemalla vain korkean tunnetilan. Eli sinä todellakin OLET kaikkivoipa. Kaikki rajallisuutesi on väärää uskomusta, omista pettymyksistäsi, ja muiden rajallisuutta kokeneiden ihmisten vakuuttelusta syntynyttä harhaa. Luovu tuosta harhasta, ja valitse täydellinen vapaus.

Mutta rakasta ja arvosta myös kaikkia noita kanssaihmisiäsi, jotka elävät rajallisuuden todellisuudessa, sillä juuri he ovat auttaneet sinua löytämään vapautesi. Ilman ei-toivotun kokemuksiahan emme voisi valita sitä, mitä toivomme, ja mitä pidämme parempana. Ilman varjoa emme iloitsisi valosta. Ilman kylmyyttä emme nauttisi lämmöstä. Ilman nälkää emme nauttisi kylläisyydestä. Ilman puutetta emme iloitsisi runsaudesta. Ilman rajallisuutta ja vankeutta emme arvostaisi vapautta.

Kokemasi haasteet ovat vahvistaneet sinua, ja kasvattaneet ja jalostaneet toiveitasi valtavasti, ja juuri kokemiesi haasteiden ansiosta myös ilosi ja riemusi tuntuu niitä kokiessasi niin paljon suurenmoisemmalta, täydemmältä.

Ole lempeä itsellesi, ja toiveesi toteutuvat paljon helpommin ja nopeammin. Älä enää rankaise itseäsi, älä ole julma itsellesi ja läheisillesi, olet toivonut ja pyytänyt universumilta jo monin verroin enemmän, kuin riittävästi – nyt sinun on siis korkea aika alkaa vain vastaanottaa noita ihania unelmiasi, ja nauttia niistä.

Unohda kaikki kokemasi vääryydet, epäonnistumiset, pettymykset, menetykset, kykenemättömyyden, häpeän ja syyllisyyden tunteet, kaikki kokemasi yksinäisyys, pelot ja katkeruus. Jätä  kaikki nuo negatiiviset tunteet ja kokemukset vain taaksesi, älä uhraa niille ajatustakaan, jos se suinkin on mahdollista, ja kulje vain eteen päin, salli itsellesi niiden avulla luomasi positiiviset asiat. Tulet huomaamaan, että jokainen epämiellyttävä kokemuksesi onkin muuttunut ihanaksi lahjaksi, että kaikki kärsimyksesi ovat luoneet vastakohdan itsestään. Ja voit vastaanottaa nuo lahjat milloin tahansa, vain muuttamalla omaa näkökulmaasi, eli katsomalla elämääsi ja kokemuksiasi korkeamman minäsi silmin.

Äläkä jää odottamaan sellaisia ihmisiä, jotka eivät haluaisi sinun luopuvan kärsimyksestä, sillä et voi auttaa heitä,  etkä myöskään itseäsi, jäämällä vankilaasi, etkä myöskään tuntemalla empatiaa ja sääliä noita muita, negatiivisessa ja rajallisessa todellisuudessa eläviä ihmisiä kohtaan. Voit auttaa myös heitä vain kulkemalla eteen päin, ja toimimalla näin konkreettisena, kannustavana esimerkkinä siitä totuudesta, että me kaikki ihmiset olemme täydellisen vapaita luojia  – niin vapaita, että useimmat meistä valitsevatkin vankeuden ja kärsimyksen. Myös nuo rajallisuutta kokevat  voivat oivaltaa ja löytää oman vapautensa luojina sinun avullasi,ja he joko seuraavat sinua, tai löydät uusia, kanssasi samalla tunnetaajuudella olevia ystäviä ja läheisiä, jotka ovat hekin valinneet täydellisen vapauden ja rajattomuuden.

Sinä Olet Luoja, sinä olet Valonkantaja.

Kommentit (1)
  1. Tietoisen luojan alku
    26.5.2020, 23:21

    Hei! Kiitos blogista, olen lukenut sitä suurella mielenkiinnolla. Onko sinulla vinkkejä tilanteisiin, joissa henkilö saa impulssin toimia ollessaan korkeassa tunnetilassa, mutta sitä seuraakin tunnetaajuuden voimakas lasku? Olen usein saanut impulssin tehdä jotain onnellisuuden ja inspiraation tunnetilassa, esimerkiksi mieleeni pälkähtääkin yhtäkkiä pelata rivi lottoa, mutta saman tien kun menen tekemään riviä, tunnetaajuuteni romahtaakin äkillisesti. Mistä tämä johtuu ja miksi impulssin mukaan toimiminen LASKEE tunnetilaa? Lotto on vain esimerkki, tätä on tapahtunut muissakin yhteyksissä. Voisin vaikkapa saada impulssin katsella avoimia työpaikkoja mutta kun ryhdyn toimeen, aiemmin korkea tunnetilani laskee yllättäen. Kuvittelenko vaan, että olen impulssin hetkellä ollut onnellisen inspiraation tunnetilassa, mutta taajuuden lasku todistaa päinvastaisesta?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *