Älä yritä etsiä ”sitä oikeaa” ihmissuhdetta – olemme kaikki jatkuvassa muutostilassa

DSC_0529.JPG

Aivan kuten ”suurten” unelmien tavoittelu ilman korkeamman minämme inspiraatiota työntää unelmiamme vain kauemmaksi – niin aivan samoin ”sen oikean” puolison etsiminen on mahdoton tehtävä, koska täydellistä kumppania ei ole olemassa.

Ja ongelma liittyy sanaan ”täydellinen”. Me kaikki ihmiset olemme nimittäin jatkuvassa muutotilassa, siis niin sinä itse, kuin kaikki mahdolliset puolisoehdokkaasikin. Eli vaikka sinulla olisi jossain vaiheessa elämässäsi sellainen tunne, että olet vihdoin löytänyt täydellisen ihmissuhteen, niin muista, että kyse on vain mielikuvasta, joka liittyy juuri siihen hetkeen, jossa tunnet niin. Rakkaus ei koskaan ole lähtöisin toisesta ihmisestä, vaan rakkaus voi olla vain sinussa. Sillä tunnet rakkautta vain silloin, kun olet yhteydessä OMAAN korkeampaan minääsi. Kaikki muut ihmiset, heidän ominaisuutensa tai tekonsa,  ovat siis lopulta merkityksettömiä. Vain sinä itse voit rakastaa – tai olla rakastamatta.

Voimme kyllä tuntea sympatiaa ja samanhenkisyyttä jonkin tietyn ihmisen seurassa, mutta samassa ihmisessä on aina myös paljon sellaisia ominaisuuksia, joiden suhteen emme ole ”samanlaisia”. Onnellisen ihmissuhteen salaisuus on siis erilaisuuden hyväksymisessä, eli pyyteettömässä rakkaudessa, ei samanlaisuuden vaatimuksessa. Ja täydellisen ns. parisielun etsiminen on turhaa myös siksi, että todellisuudessa emme koskaan voisi nauttia ihmissuhteesta itsemme kloonin kanssa – emmekä myöskään täydellisesti itseämme täydentävän ihmisen kanssa. Sillä jälkimmäinenkin on pelkkä kuvitelma, koska fyysisen elämämme on siis olemukseltaan jatkuvasti muuttuvaa, ja vain ”vapaus muuttua” mahdollistaa onnellisuuden myös parisuhteissa, kuten elämässä yleensäkin. 

Jos siis toivot löytäväsi itsellesi ihanteellisen elämänkumppanin, niin keskity ensisijaisesti rakastamaan itseäsi, ja iloitsemaan elämästäsi juuri sellaisena, kuin se juuri nyt on. Sillä on yksinkertaisesti mahdotonta hypätä matalan tunnetaajuuden tunteista, eli epätoivosta, surusta, yksinäisydestä ja turhautumisesta suoraan iloon, rakkauteen ja ekstaasiin. Eli samoin kuin tavoitellessasi muitakin unelmia elämässäsi, niin myös iloa tuottavan ihmissuhteen löytäminen mahdollistuu vain tyytyväisyyden tunteen kautta. Eli sinun on tunnettava tyytyväisyyttä ja iloa ainakin jollakin elämänalueella, tullaksesi tyytyväiseksi ja iloiseksi toisella elämänalueella. Eli jos keskityt tyytyväisyyteen ja iloon millä TAHANSA elämänalueella, niin mahdollistat samojen tunteiden kokemisen myös muilla elämäsi alueilla. Ilo ja rakkaus ei siis ole taajuudeltaan mihinkään tiettyyn asiaan liittyvä, ”korvamerkitty” tunne, vaan korkean tunnetaajuuden tunteet vapauttavat manifestaatiot kaikilla alueilla elämässäsi.

 

Muista myös, että koska jokainen meistä luo myös omaa itseään uudeksi joka hetki, niin sallimalla oman tunnetajuutesi kohoaminen, voit sallia myös jo olemassaolevan, sinua vähemmän  tyydyttävän ihmissuhteen muuttumisen positiiviseksi. Sillä se, joka on yhteydessä omaan korkeampaan minäänsä, on aina taajuudeltaan monin verroin vaikutusvaltaisempi, kuin matalammassa tunnetaajuudessa oleva. Eli korkealla tunnetaajuudellasi – ja siis keskittymällä myös kumppanisi positiivisiin ominaisuuksiin negatiivisten sijasta – mahdollistat myös kumppanisi tunnetaajuuden kohoamisen, jolloin hänkin voi oman tunnetaajuutensa kohoamisen myötä luoda itsensä uudeksi, positiiviseksi itsekseen, ja ilmentää parhaita puoliaan. Usein siis ”epäonnistunut ihmissuhde” muuttuukin onnistuneeksi, jos edes jompi kumpi suhteen osapuolista on tietoisesti sallinut tunnetaajuutensa kohoamisen, eli harjoitellut rakkautta ilman mitään ehtoja. Rakkaus siis konkreettisesti dominoi aina universumissa, ja ”muuttaa kaiken kullaksi”. Jos taas nykyinen kumppanisi ei salli oman tunnetaajuutensa kohota, niin hänen on pakko poistua vaikutuspiiristäsi lopulta kokonaan, sillä vetovoiman laki ei mahdollista pääosin korkeassa, ja pääosin matalassa tunnetaajuudessa olevien ihmisten kanssakäymistä pitkään. Sillä tällaiset puolisot ovat kirjaimellisesti täysin eri taajuudella, eli elävät ”eri todellisuuksissa”.

Sinun ei siis pidä koskaan lopettaa nykyistä ihmissuhdettasi löytääksesi ”paremman”, sillä jos olet keskittynyt nykyisessä ihmissuhteessasi sen negatiivisiin puoliin, niin tulet löytämään myös seuraaasta ihmissuhteestasi samalla matalalla tunnetaajuudella värähteleviä, eli siis negatiivisia puolia. Eli jos hylkäät edellisen ihmissuhteesi sen toimimattomuuden vuoksi, ja tunnetaajuutesi on negatiivisiin kokemuksiin keskittymisesi vuoksi matala, niin tunnemuistosi saa sinut vetämään puoleesi vastaisuudessakin vain toimimattomia ihmissuhteita.

 

Jos siis olet eroamassa ihmissuhteestasi, niin tee se  vain ollessasi täynnä rakkautta, korkeassa tunnetaajuudessa, siis korkeamman minäsi inspiroimana. Siten polkusi kohti uusia kokemuksia on tasainen, ja niin ikään iloa ja rakkautta täynnä.

 

Ja jos taas etsit rakkautta, niin löydä se ensin itsestäsi, eli rakasta itseäsi ja omaa elämääsi – ja rakkautta tulee pian luoksesi ovista ja ikkunoista!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *