Älä yritä löytää vastauksia kysymyksiin. Vastaukset löytyvät kun lakkaat kysymästä.

Kysymys ja vastaus, ongelma ja ratkaisu, värähtelevät aina eri taajuudella. Siksi sinun ei koskaan kannata olla huolissasi, kantaa kaunaa, olla vihainen, olla surullinen, kärsiä masennuksesta, tuntea syyllisyyttä tai syyttää muita.

Kun päästät irti negatiivisista ajatuksistasi, ja kohdistat ajatuksesi myönteisiin asioihin, niin voit alkaa vastaanottaa vastauksia ja ratkaisuja.

Tästä syystä, kun olemme positiivisessa tunnetilassa, saatamme odottamatta törmätä aiemmin ongelmana pitämäämme asiaan, joka nyt korkean tunnetaajuutemme seurauksena ”ratkeaakin kuin itsestään”.

Toivo ja unelmoi korkeassa tunnetilassa, mutta älä koskaan jää kärsimättömänä odottamaan jotain tiettyä manifestaatiota, vaan pyri aina vain tuntemaan positiivisia tunteita. Tietoinen ajatusten kohdistaminen positiivisiin asioihin ja meditaatio mahdollistavat korkeat tunnetilat.

Älä siis jää odottamaan ja toivomaan asioita, jotka tekisivät sinut iloiseksi, vaan ole iloinen, niin sallit asiat, joita olet toivonut.

Elä elämääsi aina sydän keveänä, kuin olisit huviretkellä. Päästä irti taistelusta, lopeta huolehtiminen, vapauta itsesi vastuusta, ole spontaani ja hilpeä,  ja näe jokaisessa elämäsi hetkessä sen arvokkuus ja ainutlaatuisuus. Haltioidu elämäsi ihmeellisestä ihanuudesta.

Älä koskaan yritä saada muita ihmisiä ymmärtämään sinua. Jos puhut, niin puhu aina vain omasta näkökulmastasi, kunnioittamalla kaikkien muiden näkökantoja, täysin riippumatta siitä, millaisia ne ovat. Jos olet kanssaihmisesi kanssa eri mieltä jostakin asiasta, niin älä koskaan yritä muuttaa hänen mielipidettään tai taistella tuota toista ihmistä vastaan. Arvosta sekä omaa näkökantaasi, että hänen näkökantaansa, niin  mahdollistat ratkaisun löytymisen mihin tahansa erimielisyyteen. Usko ja luota siihen, että universumilla on aina vastaus kaikkiin ongelmiin.

Et voi koskaan kontrolloida toisen ihmisen tunnetaajuutta, mutta voit aina kontrolloida omaasi. Jos pysyt itse korkeassa tunnetaajuudessa, ja kanssaihmisesi pysyy matalassa tunnetilassa, niin sinä ajaudut ennen pitkää väistämättä korkeassa tunnetilassa olevien seuraan, ja kanssaihmisesi ajautuu matalassa tunnetilassa olevien seuraan. Tai matalassa tunnetilassa olevan läheisesi on pakko sallia oman tunnetajuutensa kohoaminen. Sen saa aikaan vetovoiman laki.

Pyyteetön rakkaus ei siis ole ”asettumista toisten ihmisten kynnysmatoksi”, pyyteetön rakkaus ei ole muiden ihmisten miellyttämistä siten, että alennat oman arvosi. Pyyteetön rakkaus on sitä, että et anna oman tunnetaajuutesi laskea matalammassa tunnetilassa olevan ihmisen taajuudelle kiistelemällä, vaan päästät irti tarpeestasi olla oikeassa. Korkea tunnetaajuus dominoi aina, ja jokainen riita ja erimielisyys loppuu, jos toinen osapuoli pysyy rakkauden taajuudella, arvostaen sekä itseään että muita, koska riitaan tarvitaan aina kaksi osapuolta.

Niin kutsuttu ”pahuus” ei ole koskaan mitään muuta, kuin matalan tunnetaajuuden manifestaatio. Yksikään ihminen ei ole koskaan sielultaan ”paha”, vaan hän vain ilmentää vihaa, koska hänen tunnetilansa on matala, eli koska hän on erossa omasta korkeammasta minästään. Siksi meidän ei koskaan tule vihata ketään, sillä vain korkea tunnetila eli rakkaus sammuttaa vihan.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *