Älä yritä ratkaista suuria ongelmia – rentoudu, ja seuraa korkeamman minäsi hienovaraista ohjausta

Jos sinulla on ns. suuri ongelma, niin et luultavasti itse tunnetasolla usko ongelman ratkeamisen mahdollisuuteen, KOSKA se on mielikuvissasi niin ”suuri”.

Tästä syystä et koskaan voi saavuttaa suuria unelmiasi yrittämällä kovasti, sillä kun yrität, uskomatta täysin yrittämisesi onnistumiseen, niin tunnetaajuutesi on matala.

Tee siis rauha nykyhetken kanssa. Mitä suurempi ongelmasi omasta mielestäsi, ja omien aiempien kokemustesi perusteella  on, niin sitä tärkeämpää on ongelmasta irti päästäminen, kohdistamalla ajatukset aivan muihin asioihin. Sillä niin kauan, kun keskityt asiaan, joka ei tuota sitä ajatellessasi sinulle mielihyvää, niin yhtä kauan vedät puoleesi vain lisää asioita, jotka tuottavat sinulle mielipahaa.

Korkeampi minäsi ohjaa sinua kohti unelmiasi väsymättä koko ajan, jokaisena elämäsi hetkenä, siitäkin huolimatta, että et itse läheskään aina havaitse tuota hienovarausta ohjausta. Myös ajatuksesi ovat ohjausta, ja manifestaatioita, joita vastaanotat. Eli tiedostat korkeamman minäsi sinulle tarjoaman idean samalla hetkellä, kun oma taajuutesi on sama kuin idean taajuus. Eli saat inspiraatioita ajatusmanifestaatioiden välityksellä.

Mutta ole tarkkana: Jos saat ajatuksen ja inspiraation toimia  matalassa tunnetilassa, eli vaikkapa silloin, kun keskityt jonkun asian puuttumiseen, niin  silloin tuo ajatus ei ole lähtöisin korkealta minältäsi. Vaan kyseessä on usein matalan tunnetaajuuden manifestaatio. Uskontojen uskomus ”paholaisen” tai ”riivaajahenkien” olemassaolosta on myös tällainen matalan taajuuden manifestaatio. Pahoja henkiä ei siis ole olemassa, mutta matalassa tunnetilassa ”uskomme ne todeksi”. Ja saatamme jopa kuulla niiden ”puhuvan”. Myös painajaisunemme ovat samanlaisia matalan taajuuden manifestaatioita, eli koska unitilassa emme koe resistanssia,eli emme torju myöskään pelkojamme, niin näemme painajaisia – eli  siis manifestoimme unessa pelkojamme.

 

Voit vastaanottaa korkeammalta minältäsi ohjausta aina sen mukaan, kuin mitä olet itse kulloinkin valmis vastaanottamaan. Arvosta siksi aivan pienimpiäkin, hyvältä tuntuvia ideoita, joita tulee mieleesi ollessasi rauhallinen, tyytyväinen, eli  kun sinulla on hyvä olla, ”olosuhteista riippumatta”. Vastaanota ”toivon ja ilon kipinöitä”, ne ovat suunnattoman arvokkaita, koska ne mahdollistavat kulkemisesi myötävirtaan, ja siten lopulta myös suurempien unelmiesi toteutumisen.

 

Universumi ei koskaan moralisoi toiveitasi, eikä mikään, mitä haluat ja toivot, ole sinulle korkean tietoisuuden mielestä ”liikaa”. Olemme kaikkivoipia Luojia,ja aivan kaikki asiat, mitä toivomme,  on meille siis mahdollista myös saada ja toeuttaa. On siis teoriassa aivan yhtä helppoa manifestoida itselleen viisisenttinen, kuin 10 miljoonaa euroa. Se, mikä useimmiten kuitenkin estää tuon suuremman summan manifestoitumisen, on oma epäuskosi, eli tunnetaajuutesi. Mutta jos vähä vähältä valmistat itseäsi valmiimmaksi vastaanottamaan pienempiä toiveitasi, niin lopulta mikään ei ole sinulle enää mahdotonta. Nimittäin kun saavutat paljon pieniä tavoitteitasi, niin myös uskosi suurempien tavoitteiden saavuttamiseen kasvaa, eli tunnetaajuutesi kohoaa vähitellen. Tällä tavalla ovat mahdollistuneet elämäntarinat, joissa rutiköyhästä ihmisestä on tullut upporikas. Heidän uskonsa rikkauden mahdollisuuteen on siis kasvanut vähitellen, positiivisten kokemusten, ja niiden aikaansaaman tunnetaajuuden kohoamisen myötä.

 

Eli kun opit täydestä sydämestäsi arvostamaan ja rakastamaan itseäsi ja muita, niin et enää ”rankaise” itseäsi kieltämällä itseltäsi – tai muilta – elämäniloa ja runsautta. Me olemme loputtoman vauraan ja täysin rajattoman universumin rakkaita lapsia.  Sillä sinä olet syntynyt suureksi Luojaksi, ilon ja rakkauden lähettilääksi. Sinä olet syntynyt nauttimaan elämästäsi. Elä ja nauti siis olemassaolostasi arvosi mukaisella tavalla!

hyvinvointi mieli hyva-olo syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *